Shoppen op afspraak

Ben jij klaar om een nieuwe outfit te shoppen, maar weet je niet waar te beginnen? Onze mode adviseurs helpen je op weg. Wat houdt dat in? Eén op één modeadvies met je eigen personal shopper in onze winkel van ruim 750m2 en meer dan 50 merken. Natuurlijk volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden

Neem je liever het zekere voor het onzekere? Maak dan direct een afspraak via onderstaand formulier of bel naar 0495 533 438. Je kunt een afspraak maken voor ma t/m za van 10.00 t/m 17.00 uur. Op donderdagavond plannen we ook afspraken in t/m 20:00.

Telefonisch contact

Na het invullen van onderstaand formulier nemen we telefonisch contact me je op. We bespreken je wensen en/of vragen en gaan vervolgens aan de slag om een paar leuke setjes bij elkaar te zoeken.

Afspraak in de winkel

Tijdens de shopafspraak krijg je één-op-één stijladvies. Helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. We houden ons ten alle tijden aan de 1,5 meter afstand en we zorgen ervoor dat we verder alle regels van het RIVM volgen. Medewerkers met ziekteverschijnselen blijven thuis. Ben je zelf niet fit en/of heb je griep of hoest verschijnselen? Kom dan een andere keer langs of shop online. Het advies is gratis en geheel vrijblijvend.