Update over coronavirus COVID-19 voor VTMode-klanten

Laatste update: 14 oktober 2020, 11.00 uur

Bij VT Mode willen we zoveel mogelijk mensen inspireren en tot in de puntjes helpen jouw perfecte outfit te scoren.

Door het coronavirus worden we allemaal gedwongen onze tijd op een andere manier in te vullen. We informeren je graag hoe we je hierbij in onze winkels en op VTMode.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

VT Mode is open

Onze winkel in Weert is momenteel voor het grootste deel weer geopend volgens de reguliere openingstijden. Daarnaast is het o.a. op donderdagavond ons ook mogelijk om te winkelen op afspraak. Wij doen dit zodat we iedereen op een zo goed en veilig mogelijke manier kunnen helpen. Een afspraak kan worden ingepland per telefoon: 0495 533 438 of per email: info@vtmode.nl. Tijdens deze winkelbezoeken houden wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten.

Openingstijden online klantenservice en winkel in Weert

Maandag:        13:00u tot 18:00u

Dinsdag:          10:00u tot 18:00u

Woensdag:      10:00u tot 18:00u

Donderdag:     10:00u tot 20:00u

Vrijdag:            10:00u tot 18:00u

Zaterdag:         09:30u tot 17:30u

Zondag:            Iedere laatste zondag van de maand 13:00u tot 17:00u

We doen daar met ons allen onze uiterste best om het winkelen zo leuk mogelijk te maken, maar het zal de komende periode mogelijk niet op de manier gaan die je van ons gewend bent.

De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Uiteraard heeft onze winkel strenge richtlijnen m.b.t. hygiƫne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen.

Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat en contactpunten veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten en onze medewerkers. Ben je zelf niet helemaal fit vragen we je om online een bestelling te plaatsen of op een later tijdstip onze winkel te bezoeken.

Onze medewerkers zullen ten alle tijden mondkapjes dragen. Vriendelijk verzoeken wij onze klanten ook om enkel met een mondkapje onze winkel te bezoeken. 

Wij bezorgen ook thuis via VTmode.nl

Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Op VTMode.nl plaats je eenvoudig je bestelling. Wanneer je voor 17:00uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Woon je in Weert brengen we je pakketje dezelfde dag nog langs! Meer informatie over bezorging vind je hier. Heb je vragen of lukt het bestellen niet zijn wij tijdens onze openingsuren bereikbaar op 0495-533438 of je stuurt een e-mail naar webshop@vtmode.nl.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een echt VT Mode hart te hebben. Daarnaast willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Het geeft ons vertrouwen dat we hier samen sterker uit gaan komen. Wij hopen dat je allemaal deze tijd goed doorkomt, wees verstandig en pas goed op jezelf en elkaar.

Team VT Mode