Lofty Manner Dames Blouses

Een Lofty Manner blouse voor dames kopen? Een mooie keuze en toch heel betaalbaar. Direct van de catwalk, zodat je altijd kiest voor de trends van dit moment. Gemaakt in het eigen atelier in Azië en daarna verkrijgbaar in heel Europa. Bijvoorbeeld bij ons in de winkel in Weert, net als eenvoudig online. Zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt.

Met een blouse van Lofty Manner kies je voor een sterke en onafhankelijke stijl, om op een stralende manier voor de dag te komen. De ideale keuze om je op een mooie manier te kleden, met een goed oog voor detail. Doe inspiratie op met de complete collectie, die snel wisselt en daardoor altijd unieke items te bieden heeft.

Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Top fayen pink red
  Lofty Manner - Top fayen pink red
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 29,96
 2. Blouse valerie blue pink
  Lofty Manner - Blouse valerie blue pink
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 25,00
 3. Top jayla green
  Lofty Manner - Top jayla green
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 24,50
 4. Blouse dayenne black pink
  Lofty Manner - Blouse dayenne black pink
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 29,96
 5. Blouse valerie pink brown
  Lofty Manner - Blouse valerie pink brown
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 29,96
 6. Blouse lavida orange
  Lofty Manner - Blouse lavida orange
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 29,00
 7. Top florentina yellow
  Lofty Manner - Top florentina yellow
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 24,50
 8. Blouse jonna orange
  Lofty Manner - Blouse jonna orange
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 29,96
 9. Blouse aurelia orange
  Lofty Manner - Blouse aurelia orange
  Normale prijs € 44,95 Vanaf € 27,50

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vanuit een eigen atelier in Azië

De Lofty Manner blouses voor dames worden gemaakt in het eigen atelier in Azië. Op die manier kun je rekenen op betaalbare items, die dankzij de gelimiteerde productie toch heel exclusief zijn. Voor een mooie eigen stijl, waarmee jij kunt laten zien wie je bent. Ontdek de mode, direct van de catwalk en helemaal in de trends van dit moment.

En wil je de blouse van Lofty Manner combineren? Doe dat bijvoorbeeld met de broeken uit de collectie, net als de andere leuke items. Of doe inspiratie op met het complete merk, door er online op je gemak doorheen te bladeren en ideeën op te doen.

Blouse van Lofty Manner kopen

Wil je een blouse van Lofty Manner kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk, zowel online als in de winkel in Weert. Kom bij ons langs en laat je adviseren, of shop zelf bij ons in de webshop. We hebben de blouses en andere items voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. Zorg wel dat je er snel bij bent, want de productie van Lofty Manner is gelimiteerd, zodat je kiest voor exclusieve items voor jouw unieke stijl.