Fabienne Chapot Dames Rokken

De Fabienne Chapot rok is op-en-top vrouwelijk. Ontdek de vrouwelijke silhouetten die het merk gebruikt. De ontwerpen voor de handgemaakte prints worden in Amsterdam gemaakt, en dat geldt ook voor de typische silhouetten en de fijne pasvormen.

Bovendien staat Fabienne Chapot bekend om de vrolijke en chique details, die het merk bij veel vrouwen favoriet maken. Er gaat een heel duidelijke positieve vibe vanuit, die je daarom het liefst iedere dag zou dragen.

Filteren

Korte en lange rokken

De rokken van Fabienne Chapot zijn er zowel lang als kort. Dus zoek je een korte rok voor in de zomermaanden of in het voorjaar? En een lange rok die je ook als het buiten kouder is stijlvol kunt dragen? Stem de rok die je kiest af op de gelegenheid.

Met de Fabienne Chapot rokken kom je heel gekleed of juist meer vrolijk en casual voor de dag. Varieer in je outfits of combineer de rokken met andere items uit de nieuwe collectie van het merk. Wij inspireren je graag, zowel online als bij ons in de winkel in Weert.

Fabienne Chapot rokken

Ben je op zoek naar Fabienne Chapot rokken? Je bestelt ze eenvoudig online, net als de nieuwe truien en vesten van het merk. Doe online inspiratie op met de mooie nieuwe items. Of profiteer van de sale, zodat je een zo laag mogelijke prijs betaalt.

Wij hebben de korte rokken en lange rokken van Fabienne Chapot in de meeste gevallen op voorraad, ook in jouw maat. Dus bestel online, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag.