Catwalk Junkie Dames Schoenen

Catwalk schoenen met een uitgesproken karakter. Schoenen met een passie voor originaliteit, die een duidelijk statement maken in je outfit. Net even anders dan anderen. Street style, gecombineerd met de laatste modetrends voor een hippe verschijning.

Fijne comfortabele schoenen, die bovendien een heel duidelijke toevoeging zijn aan de rest van je outfit. Schoenen van Catwalk, net als mooie sandalen voor in de zomermaanden. Om je geweldig in te voelen, net als in de kleding uit de brede collectie.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schoenen en sandalen van Catwalk

De schoenen en sandalen van Catwalk combineren mooie materialen een fijne pasvorm met een attitude. Een tikje rebels, omdat je je niemand laat vertellen welke schoenen jij moet dragen. Net even anders dan de rest, omdat je zelf bepaalt hoe jij je outfit samenstelt.

Catwalk Junkie is het Amsterdamse merk van een groep vrienden met een passie voor originaliteit. Die originele gedachte is nog altijd de kern van het merk, waardoor de street style en modetrends er vaak net even anders uitzien dan bij anderen. Bekijk de schoenen en sandalen van Catwalk, die je zowel online als bij ons in de winkel in Weert kunt kopen.

Tip: op zoek naar scherpe aanbiedingen? Bekijk dan onze Catwalk sale. Zowel voor schoenen als voor de rest van de collectie.

Catwalk Junkie schoenen kopen

Een paar Catwalk Junkie schoenen kopen? Dat kan eenvoudig online, bij ons in de webshop. We zorgen er met de brede collectie voor dat je de keuze hebt uit sandalen en schoenen van Catwalk. Goed van kwaliteit en met het typische streetwise-karakter. Voor een stoere toevoeging aan de rest van je outfit, waarmee je overtuigend voor de dag kunt komen.

Bekijk ook de rest van Catwalk Junkie. Voor een volledig nieuwe outfit of om inspiratie op te doen met bijvoorbeeld de shirts, de vesten en de jeans. Mooie kleding van een Amsterdams merk, voor Nederlandse wortels met een rauw randje.