G-star Raw Dames Vesten

Het G Star vest voor dames: stoere streetwear op basis van de beste materialen. Puur vakmanschap, dat zich uit in een heerlijke pasvorm en een mooi ontwerp. Zodat je het stralende middelpunt bent of dat je lekker warm blijft tijdens de wintermaanden.

Just the Product, zoals alleen G Star RAW dat kan. Hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en een goede pasvorm, die je meteen mooi staat. Het resultaat van een Nederlands merk dat sinds de oprichting in 1989 al een bijzondere geschiedenis heeft opgebouwd. Met een bijzondere textuur of in opvallende kleuren, altijd op basis van de laatste trends binnen de mode.

Filteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Premium core 2.0 hdd sw wmn
    G-star Raw - Premium core 2.0 hdd sw wmn
    Vanaf € 79,95

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dames vest van G Star

Bekijk de dames vesten van G Star, waarmee je online eenvoudig inspiratie op kunt doen. Vesten uit de RAW-collectie van het merk. Zoals ook Pharell Williams daar graag in gezien wordt, net als andere internationale artiesten. De keuze voor puur vakmanschap en hoge kwaliteit, waarmee jij je prachtig kunt kleden.

En op zoek naar een meer elegante outfit? Bekijk dan de blazers en gilets van G Star RAW. Een sierlijke en stijlvolle keuze van het merk, waarmee je tevens kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Ontdek online of bij ons in de winkel de complete collectie.

G Star dames vest kopen

Een G Star dames vest kopen? Dat kan eenvoudig bij ons in de webshop, net als in de winkel in Weert. Bekijk de damesvesten en probeer die meteen aan. Of pas thuis op je gemak. Je kunt zonder problemen gratis ruilen en retourneren, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Zoek je een G Star vest voor dames of wil je graag inspiratie opdoen met RAW? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we presenteren je een uitgebreide collectie met alle G Star damesvesten.