PME Legend Heren Broeken

PME broeken zijn stoer, robuust en kunnen tegen een stootje. De Amerikaanse traditie van cargopiloten zorgt al ruim 25 jaar voor een uitgesproken merk rondom fenomenale vliegmachines. Ze maken daarin legendarische expedities, waarin de cowboys van de lucht keihard werken en niets minder dan hetzelfde verwachten van hun gear.

De PME broeken zijn gemaakt van de beste robuuste, functionele en duurzame materialen, in combinatie met een stoer design. Ontdek de nieuwste Skymaster, de Nighflight of bijvoorbeeld de Curtis broeken. VTMode biedt je het complete assortiment PME legend broeken, waarmee we jouw PME legend online en offline shop zijn.

Filteren

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Tailwheel colored sweat 9160
  PME Legend - Tailwheel colored sweat 9160
  Vanaf € 119,99
 2. Tailwheel colored sweat 7148
  PME Legend - Tailwheel colored sweat 7148
  Vanaf € 119,99
 3. Tailwheel colored sweat 7030
  PME Legend - Tailwheel colored sweat 7030
  Vanaf € 119,99
 4. Tailwheel colored sweat 6415
  PME Legend - Tailwheel colored sweat 6415
  Vanaf € 119,99
 5. Nordrop cargo stretch twill 5110
  PME Legend - Nordrop cargo stretch twill 5110
  Vanaf € 109,99
 6. Expedizor cargo colored sweat 8072
  PME Legend - Expedizor cargo colored sweat 8072
  Vanaf € 129,99
 7. Tailwheel colored sweat 8034
  PME Legend - Tailwheel colored sweat 8034
  Vanaf € 119,99

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

PME legend online shop: broeken

Bekijk de PME broeken online om inspiratie op te doen of kom voor de Curtis, Skyhawk en Nightflight naar onze winkel. Bestel de Commander of kom een van de andere PME broeken op je gemak bij ons passen, wij zorgen er online en offline voor dat je de keuze hebt uit het complete assortiment van PME Legend.

We zijn zowel de PME Legend online shop als de specialist in PME Legend broeken online en offline, het merk staat immers nog altijd met de beide termen bekend. Blader op je gemak door de PME broeken uit de huidige collectie of zoek naar mooie aanbiedingen in de sale. PME Legend is een prachtig merk voor robuuste jeans met een stoer ontwerp en functionele samenstelling, waarmee je altijd kiest voor eersteklas vakmanschap.

 

PME Legend broeken online

Bestel de PME broeken online of kom naar onze winkel om de rest van het assortiment van PME Legend te ontdekken. Wij zorgen er met de PME broeken in alle maten en series voor dat je onbeperkt inspiratie kunt komen opdoen.

We zijn jouw PME Legend online shop met broeken en de rest van de uitgebreide collectie, altijd gebaseerd op 25 jaar vakmanschap voor de stoere cargopiloten die van hun gear niets minder dan het uiterste vergen.