PME Legend ondergoed

Filteren

Currently Shopping by

  1. Merk: PME Legend Dit item verwijderen

Pall Mall boxershorts

De Pall Mall shorts en PME boxershorts combineren de bekende robuuste en duurzame kwaliteit van de complete collectie met een stoer ontwerp. Het is waar PME Legend  groot mee is geworden en wat je bovendien herkent in de diverse PME Legend accessoires die er beschikbaar zijn. Het merk voert deze belangrijke eigenschappen in de complete collectie door.

De Pall Mall shorts en boxershorts zijn er voor mannen die graag het avontuur opzoeken en zich daarbij door niets laten stoppen. PME shorts van de beste kwaliteit die het verhaal vertellen van de stoere piloten van weleer die laag vlogen over de bergen en diep tot in de jungle. Kies voor de PME Legend shorts en laat je door niets tegenhouden om voor het allerbeste te gaan.

PME Legend kopen

VTMode is jouw online specialist in PME Legend en Pall Mall, net als bij ons in de winkel in Weert. Kom er je PME Legend shorts kopen of bekijk de Pall Mall kleding online. Blader er op je gemak doorheen om inspiratie op te doen en laat je bij ons in de winkel adviseren over de meest mannelijke PME boxershorts en complete outfits.