PME Legend truien

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pall Mall trui

De PME Legend of Pall Mall trui koop je eenvoudig online of bij ons in de winkel in Weert, we presenteren je de volledige collectie van het stoere en avontuurlijke merk. Zowel de truien als de PME Legend vesten en andere producten vertellen het verhaal van de stoere piloten die moesten kunnen vertrouwen op hun gear.

Vlieg met de PME Legend trui als een vogel zo vrij over de bergen en heuvels, tot diep in de jungle voor een avontuur dat z’n weerga niet kent. Met de gear van Pall Mall kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je rekenen op een maximale duurzaamheid in een stoer, robuust en vooral functioneel ontwerp.

PME Legend online en in de winkel

We zijn jouw PME Legend online specialist, net als bij ons in de winkel in Weert. Laat onze medewerkers je adviseren over een mooie nieuwe Pall Mall trui bij de rest van je outfit of ontdek ook de rest van de brede collectie online. We helpen je graag inspiratie op te doen en het leven te leven zoals de stoere cargopiloten van PME Legend. Bekijk de PME truien en andere kleding: wij zijn er klaar voor.