Little black dress

The little black dress in different ways!

The little black dress, een item waar we alle kanten mee op kunnen. Dit is het kledingstuk dat bij elke gelegenheid wel een goed idee is om te dragen. Met een little black dress ben je nooit under of overdressed.

Het zwarte jurkje kan sexy staan met een mooie hoge pump eronder maar juist ook sportief met een leuke sneaker. Hij is schattig met een ballerina en juist stoer met een ruig laarsje.

Verder is het ook een item dat in alle seizoenen gedragen kan worden van zomer tot winter. In de zomer draag je hem met een slipper en in de winter met een leuk leren jasje en een laars. Dus voila zoveel leuke looks met slechts een kledingstuk.

Tijdens een feest ben je ook altijd goed met een little black dress van een verjaardag tot een bruiloft zoveel variatie kan een jurkje dus geven. Vandaar dat het een must is voor ons dames om dit lieve, schattige, leuke, sportieve, sexy, stoere jurkje in onze kledingkast te hebben. Vandaar dat er een top 10 is samengesteld van allemaal soorten  little black dresses. Zodat kunt kijken welke er bij jou past!

Liefs, Janou

 

 

 

 

Geplaatst in Style tips door

Janou Meij

Vorig artikel

KOOPJES TIJD!

Volgend artikel

Modefabriek spring-summer '16!