Sale has arrived!

Sale has arrived!

De feestdagen zijn alweer voorbij! Wat gaat zo’n jaar toch snel he! Maar goed, het is een nieuw jaar met nieuwe kansen en goede voornemens! Tenminste voor het idee want meestal hou je je daar toch maar max 3 weken aan.

Nu is begin 2016 voor de koopjesjagers wel weer een groot feest! De Sale is nu namelijk echt begonnen! In plaats van alleen maar leuke kortingen van 20% tot 25% zien we nu ook al de echte knal kortingen van 40% tot 50% verschijnen!

Wat zo leuk is aan de sale periode is dat je nu misschien wel dat leuke blousje kan kopen dat eerst misschien niet zo geschikt was voor jou portemonnee. Wanneer deze voor 40% of 50% is gaat er natuurlijk een groot gedeelte van het eerste bedrag af!

Het is vaak wel de vraag of dat ene leuke dure blousje er nog is, maar soms heb je wel eens geluk! Dat de laatste er net nog in jou maat hangt! Jij pakt deze natuurlijk meteen en gaat dolgelukkig door naar huis.

Verder kun je de salesperiode ook als een uitdaging zien! Prachtige items scoren tegenover een leuk prijsje! De winkels afstruinen en goed zoeken naar het perfecte item voor jou! Het kost je vaak even wat tijd maar met wat geduld vind je zeker iets! Eenmaal gevonden wat je zocht ga je volledig voldaan naar huis! Dat heb je nou goed gedaan denk je bij je zelf!

Bekijk snel de sale items op de webshop, of kom ze passen in onze winkel!

They look like an billion dollar!

 Liefs Janou

 

 

Geplaatst in Style tips door

Janou Meij

Vorig artikel

Pretty in Pink

Volgend artikel

Sexy in Leather!