That little thing we love, called fashion

What's Fashion?

Het dragen van de nieuwe trends die de grote ontwerpers nu weer hebben verzonnen, het dragen van de kleding die iedereen op het moment draagt of is het juist het klakkeloos kopiëren van items die de sterren dragen?

Wanneer je letterlijk gaat kijken wat mode betekend is het zeker niet wat  ik hierboven heb beschreven. Mode betekend namelijk manier of wijze en stamt af van het Latijnse woord modus just so you know.  Wanneer er iets in de mode is betekend dit dat die kleding op dat moment als aantrekkelijk wordt gezien.

 

 

 

 

 

Er zijn tegenwoordig natuurlijk heel veel trends. Ik denk alleen dat het heel belangrijk is om te kijken of deze trends bij je passen. Wanneer je een stoere rockchick bent past de trend Boho Chic ( hippie achtige stijl) misschien niet het best bij je. De kunst is juist om uit deze verschillende trends de items bij elkaar te zoeken die wel bij je passen.

How to get a great combi

Het leuke is ook dat je verschillende trends met elkaar kan combineren. Dus ben jij die stoere rockchick maar vind je de Boho look ook wel leuk? Combineer dan een mooie lange gipsy rok met een lekker stoer leren jasje. Zo ontstaat er een combi van twee trends en blijf je toch dicht bij jezelf.

Mode is leuk , speel ermee en gebruik je creativiteit. Wanneer je dit doet loop je altijd in een outfit die bij jou past. Het geeft je persoonlijkheid weer en dit is het aller belangrijkst! Look good and feel good!

Liefs Janou

Geplaatst in Inspiratie door

Janou

Vorig artikel

Sinterklaas kapoentje gooi iets in mijn schoentje!

Volgend artikel

VT Loves new fashion!