About me

Hoi, iedereen!

Ik zal mij kort even voorstellen, ik ben Janou Meij 22 jaar en werkzaam bij VT mode, de leukste modezaak van Weert! Verder studeer ik Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool. Deze studie houdt in dat ik alles moet weten op het gebied van innovatie, marketing, business branding en creativiteit. Voor zover even de 'saaie' algemene feitjes over mezelf. Het belangrijkste is namelijk dat ik een passie heb voor alles op het gebied van mode. Ik vind het heerlijk om het internet af te struinen opzoek naar de nieuwste mode trends en alles wat hier mee te maken heeft. Natuurlijk shop ik deze trends ook graag en puilt mijn kledingkast uit met vanalles en nog wat. Het is af en toe zelfs zo erg dat ik dingen terug vindt met de prijsjes er nog aan.

Janou

Vanaf nu heb ik dan ook besloten dat ik deze informatie graag met jou wil delen. Via deze blog geef ik informatie over alles wat hip and happening is op gebied van mode. Ik ga opzoek naar alle veranderingen, vernieuwingen en trends. Zodat jij voor jezelf kan kijken welke trends er bij jou passen, zonder zelf het hele internet af te moeten zoeken. Want natuurlijk past niet iedere trend bij iedereen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig dan wel heel veel verschillende trends, waardoor er altijd wel een bij zit die bij je past. Het belangrijkste is en blijft natuurlijk dat jij je goed voelt bij wat je draagt. Want wie zich goed voelt straalt dit uit! Ik wil hier dan ook graag bij helpen!

Till next time,

Liefs Janou

Geplaatst in Style tips Trends Beauty Celebs Inspiratie door

Janou

Volgend artikel

Army Chic