Ay captain, because we love the navy look!

 

AY... Captain! Say hello to the navy look.

The navy, hier bevaren stoere, sterke, knappe mannen wilde oceanen. Maar over deze navy gaan we het natuurlijk niet hebben alhoewel dit ook een leuk onderwerp is. Ik wil jullie vandaag wat inspiratie geven op het gebied van de stijlvolle marine look.

Nou de Marine Look dus, ook wel een van de goude oude looks in modeland. De marine look is stijlvol, elegant en vooral draagbaar. De look was er zelfs al in de jaren 50 en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds vernieuwd!

Belangrijk is dat je de look goed combineert om het evengoed hip, stoer en trendy te maken! Vandaar dat er ieder jaar weer vele varianten zijn op deze look.Verder hoeft de look niet altijd blauw met wit gecombineerd te zijn. Op andere manieren kun je deze look ook op een stylish way neerzetten.

Een leuke combinatie  op gebied van deze trend is bijvoorbeeld de nu ultra hippe midi rok gecombineerd met een gestreept blauw - wit shirt! Een ander idee is  een lange blazer gecombineerd met een kort broekje. Zo hou je de look speels en wordt hij niet te stijf!

Wat verder ook niet onbelangrijk is, is dat iedereen met deze stijl wegkomt! Groot, klein, blond of donker iedereen kan schitteren in deze marine style!

Ter inspiratie heb ik voor jullie hieronder een aantal sets samengesteld the navy way!

Dus zeg AY captain en wear the navy look!

Till next time!

 

Till next time

Geplaatst in Style tips door

Janou Meij

Vorig artikel

Army Chic

Volgend artikel

Dag des heren