Dag des heren

DAG DES HEREN.

Deze zondag is het de Dag des heren. Maar wat betekend deze dag nu precies? Ik wist het zelf ook niet precies dus heb ik het even voor jullie opgezocht. Want iedere reden voor een feestelijke dag is er eentje niet? Nou ik kwam dus bij het volgende uit:

De apostel Johannes was in vervoering des geestes op de Dag des heren.  Volgens Bijbeluitleggers betekend de dag des heren hier de zondag. De dag van Christus, de opstanding en de eerste dag van de week. In dit verband betekend het dat deze zondag  Johannes in geestvervoering kwam en zijn openbaring ontving.

Volgens de bijbel is het dus dat Johannes in geestvervoering kwam en zijn openbaring ontving. Maar laten we de Dag des heren gewoon zien als een feestelijke, vrolijke dag die om de man draait!

De Dag des heren valt dit jaar toevallig op een koopzondag en bij VT willen we er een echte gezellige dag van maken. De man wordt in het zonnetje gezet en er worden heerlijke speciale biertjes uitgedeeld.

Het bier geeft de man plezier! Onder het genot van het biertje kunnen ze bij ons heerlijk ontspannen worden voorzien van allerlei tips op het gebied van stoere mannentrends.

Ondanks het de Dag des heren is worden de dames natuurlijk niet vergeten. Uiteraard staan de biertjes ook voor hun klaar en kunnen zij lekker shoppen samen met manlief, broer of pap.

Ik hoop jullie zondag te zien! Dan maken we samen een gezellige dag van!

See ya on Sunday!

  

 

 

 

 

Geplaatst in Inspiratie door

Janou Meij

Vorig artikel

Ay captain, because we love the navy look!

Volgend artikel

De verbouwing!