Dress to Impress: Kingsday 2015

Nederland het land van de windmolens, koeien, klompen , grachten, tulpen en natuurlijk Willem- Alexander en Maxima.  Want nog heel even wachten en het is ook weer Koningsdag! Het feest dat helemaal in het teken staat van Oranje en onze Koning!

Natuurlijk wordt deze nationale feestdag groots gevierd in het hele land! Het begint met de koningsnacht  hier gaan we met zijn allen feesten, lachen, gieren, brullen en daarna gaat het feest gewoon weer door met de gezellige vrijmarkten en feesten georganiseerd door het hele land. Waarbij een stad ook nog eens het voorrecht heeft de koninklijke familie te mogen ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze fantastische, gezellige dag hoort ook gepaste kleding. Oranje is de kleur die al jaren overheerst, dit is natuurlijk ook logisch want om de oranjes draait het deze dag!

Maar ik dacht, dit jaar zoek ik voor de verandering eens wat andere feestelijke setjes voor jullie uit! Natuurlijk blijft het thema Nederland centraal. Alleen ga ik nu voor de kleuren van onze mooie vlag namelijk  ROOD, WIT en BLAUW! Niet heel origineel, maar wel leuk om wat inspiratie te bieden voor andere mooie draagbare sets tijdens koningsdag. De sets heb ik zo samengesteld dat ze ook na het feesten makkelijk door te dragen zijn. Ook altijd handig toch?

Ik wens jullie alvast een hele fijne koningsdag, in het rood, wit, blauw of natuurlijk in het oranje! Het belangrijkste blijft toch dat het een gezellige, feestelijke dag wordt met zijn allen waarbij plezier en lol voorop staat!

Geplaatst in Inspiratie door

Janou Meij

Vorig artikel

De verbouwing!

Volgend artikel

Fall/winter 2015-2016 .. a celebration of your personal style!