Hot in Sweats

Knot op de kop huispakkie aan en gaan á la Roy Donders? Dit voorjaar kan het.. alleen dan anders natuurlijk.

Wat is er nou nog comfortabeler dan lekker in een joggingsbroek en hoodie thuiszitten op de bank? Konden we deze combi kleding maar vaker aan dan alleen thuis. Helaas was dit niet altijd even fashionable verantwoord.... Het was zelfs echt NOT DONE maar de tijden veranderen!

 

Ik heb namelijk goed nieuws dames, sweats are hot this summer! Dit voorjaar en zomer is het helemaal stylish verantwoord om lekker in een joggingsbroek over straat te gaan. Sterker nog het is helemaal hip! Combineer je joggingsbroek met een stoer shirt, sneakers en jeansjasje. Of draag een stoere hoodie met een jeans of zelfs met een kapotte jeans.

Dit is weer eens wat anders dan die strakke skinny jeans waar we ons toch altijd weer moeten inwurmen. Natuurlijk zien deze joggingsbroekjes er niet uit alsof je net terug bent uit de sportschool. De joggingsbroekjes zijn in mooie pasteltintjes met leuke details zoals kraaltjes en steentjes. De hoodies zijn verder ook mooi van pasvorm en hebben vaak een leuk printje.

Dus dames we kunnen nu dit voorjaar lekker comfortabel over straat en zien er ook nog eens super leuk uit! Wat willen we nog meer?..

Liefs Janou

Tags:

Geplaatst in Trends door

Janou

Vorig artikel

Het is weer koud, tijd voor een winterjas!

Volgend artikel

How to look always elegant, classy and a little bit sassy