How to look always elegant, classy and a little bit sassy

How to look always elegant, classy and a little bit sassy.

Black and White, de kleuren van de Charlie Chaplin een schaakbord en een zebra. Maar ook van de uitdrukking 'alles zwart wit zien'. Oke de uitdrukking is misschien niet heel positief maar goed... iedereen kent deze combinatie kleuren dus en heeft er een beeld bij. Wat we niet moeten vergeten is dat zwart wit ook in de mode razend populair is! Deze combinatie zal ook nooit vergaan want.. everybody looks good in black and white.

Iedereen heeft dan ook zeker een van deze kleuren zomer en winter in de kledingkast liggen. Vooral omdat iedereen er in deze kleuren altijd verzorgd, elegant en stijlvol uitziet. Je kan eigenlijk niet snel iets fout doen wanneer je zwart-witte kleding draagt.

Nu gaan we naar de next level á la summer 2015!

 

Zwart- wit dragen is dus always the right thing to do. Maar hoe zorgen we ervoor dat het niet saai wordt en het er niet steeds hetzelfde uitziet?

Dit jaar is het leuk om drukke zwart- witte prints met elkaar te combineren. Wanneer je niet zo een dare devil bent en dit toch to much vind kun je ook een drukke print combineren met een rustige top of broek. Al is het nog steeds niet fout om voor het minimalistische zwart-wit te gaan wat we vorig jaar zoveel zagen.

De combinaties van kleding kunnen veel doen wanneer je zwart-wit draagt. Een zwarte pantalon met een chique witte blouse ziet er al snel zakelijk uit, wanneer je deze blouse vervangt door een stoer zwart-wit t-shirt met tekst oogt de look in een keer heel anders, elegant, classy maar met een knipoog naar sassy.

Till next time,

Geplaatst in Inspiratie door

Janou Meij

Vorig artikel

Hot in Sweats

Volgend artikel

i LOVE Denim