i LOVE Denim

I love Denim

Denim de stof die wij allemaal wel het meeste dragen. Jeansbroeken, Jeansjasjes, Jeansblouses deze items zijn tegenwoordig niet meer uit onze kledingkast weg te denken. We hebben ze dan ook in alle soorten en maten gehad. Van skinnyjeans tot de bootcutjeans en van high-waist tot mid-waist tot low-waist ze hebben allemaal in onze kast gelegen.

 Hetzelfde geldt  voor de blouses en jasjes van megastrak tot oversized we herkennen deze pasvormen vast allemaal. Vaak zullen we ook wel denken als we foto’s terugkijken van een aantal jaren geleden.. ooh heb ik dit echt aangehad!

Ik ga het nu even hebben over de jeansbroeken. Dit is denk ik wel het meest populaire item bij iedereen in de kast.
De laatste jaren overheersen de skinnybroekjes veruit bij ons dames, maar hier gaat verandering in komen. Wanneer de broekjes de laatste jaren vooral laag en helemaal strak waren gaan de broeken nu weer wat hoger worden en komt de bootcut ook weer helemaal terug.  Dit natuurlijk uit inspiratie van de jaren 70. Het love peace en hippie tijdperk.

Natuurlijk gaat de skinnyjeans niet helemaal verdwijnen voor de liefhebbers. So no worries want hij verdwijnt zeker niet, alleen komen er nu wat meer modellen bij wat juist leuk is voor de afwisseling.

Because we can’t miss our beloved jeans!

Geplaatst in Trends door

Janou Meij

Vorig artikel

How to look always elegant, classy and a little bit sassy

Volgend artikel

IBIZA STYLE