IBIZA STYLE

Ibiza het eiland waar de rich and the famous, de hippies maar ook waar de gewone volwassenen of jongeren graag vakantie vieren.

Ibiza heeft die bepaalde aparte sfeer weet iedereen te vertellen die er ooit geweest is.Wat die sfeer dan precies is weten ze niet uit te leggen maar het is fantastisch.Keihard wilt feesten of willen genieten van het prachtige landschap er is voor ieder iets wils. Vandaar dat het nog steeds een van de populairste vakantiebestemmingen is van jong tot oud.

Tegenwoordig staat Ibiza natuurlijk niet alleen bekend om de feesten en de hippieachtige sfeer. Ibiza heeft namelijk een geheel eigen stijl ofcourse de Ibiza Style genoemd! Deze bohemian-achtige look is al een aantal jaren niet meer uit modeland weg te denken. We zijn er dan ook dol op met zijn allen

De zwierige lange rokken, fleurige tops en franjes de winkels hangen er vol mee. Maar hoe combineer je deze look nou precies?

Vooral als deze look nou niet meteen je ding is maar je hem toch graag wilt dragen op jou manier is de combinatie van belang. Je hoeft namelijk niet alleen lange rokken en jurken te dragen om je look te creeeren. Het kan ook met korte broekjes, rokjes hoofdaccessoires en noem maar op.

  Om jullie wat inspiratie te geven voor deze look heb ik een aantal combinaties gemaakt in de Ibiza Style! Op deze  manier wil ik jullie laten zien hoe Ibiza Style op een aantal manieren neergezet kan worden.

Till next time.

Geplaatst in Inspiratie door

Janou Meij

Vorig artikel

i LOVE Denim

Volgend artikel

It's all about VLOGGING