It's all about VLOGGING

Vloggen bij VT Mode.

Het vloggen is al een tijd in opmars. Door korte video's te maken laten bekende bloggers, youtubers celebrity's maar ook "gewone onbekende´´ mensen je een kijkje nemen in hun leven. Je kan een vlog dan ook zien als een soort van video dagboek.

Een vlog kan over van alles gaan, tot het bereiden van een gerecht of het laten zien van een kledingkast maar zelfs over het uitlaten van je hond. Je kan het zo gek niet verzinnen maar mensen vloggen erover.

VT mode wilde jullie graag een sfeerimpressie geven van de nieuwste trends die er zijn tijdens dit voorjaar. Een foto zegt al meer dan duizend woorden, laat staan wat een video kan vertellen. Vandaar dat wij het heel leuk vonden om mee te gaan met deze hype! Dit natuurlijk wel in VT style, trendy maar ook zeker toegankelijk, vrolijk en voor iedereen.

In deze vlog zie je een aantal trends voorbij komen zoals de pasteltinten, boho -look en de vrolijke printjes! Merken die je te zien krijgt zijn Catwalk Junkie, Supertrash, Maison Scotch, Yaya en Sisterspoint. De schoenen zijn van Converse, Satorisan en Maison Scotch.

De merken worden lekker met elkaar gecombineerd zodat je een eigen persoonlijke stijl kan creëren. Het hoeft niet allemaal precies matchen en het mag allemaal gerust een beetje nonchalant. Dit maakt het juist leuk en apart!

Nou hier is die dan...

Enjoy watching!

Geplaatst in Trends door

Janou Meij

Vorig artikel

IBIZA STYLE

Volgend artikel

It's festival time!