It's festival time!

It's festival time!

Het is eindelijk weer de tijd van festivals!!  Lekker feesten in de buitenlucht en vooral veel plezier hebben. Voor iedereen is er wel een festival die bij hem/haar past. Bij elke muziekgenre is er namelijk wel een festival te vinden van rock tot hardstyle tot r&b er is voor iedereen iets wils. Maar wat draag je nu eigenlijk naar een festival? 

Wat draag je naar een festival? Je kunt je natuurlijk laten inspireren door de festivallooks van celebs. Ieder jaar gaan er namelijk de bekendste celebrities naar een festival genaamd Coachella. Iedere grote naam loopt hier rond van Beyonce tot  Taylor Swift en Kylie Jenner ze zijn er allemaal te vinden. Zij dragen natuurlijk de mooiste looks die je je maar kunt voorstellen. Omdat onze portemonnee dit alleen vaak niet toe laat... kunnen wij deze looks vertalen naar items die er op lijken.  Wat je vooral veel zag was  lace ( kant), hele korte broekjes, lange rokken met croptops, drukke prints en dit jaar terug van lang weggeweest de bootcut jeans.

Hieronder zijn een aantal outfits samengesteld die leuk en draagbaar zijn wanneer je naar een festival gaat.

Verder heb ik nog een aantal tips over 'Coachella' make-up en hairlooks voor jullie. Qua make up waren er vooral veel indiaanachtige invloeden. Hiermee bedoel ik dat er verschillende motieven doormiddel van glitters en kleurtjes onder de ogen of op de wangen van het gezicht waren aangebracht. Wanneer je niet zo ver wilt gaan is een mooie gekleurde eyeliner natuurlijk ook voldoende. Verder droegen de celebs qua haarstijl geen hele extreme kapsels, vaak gewoon los en dan golvend glanzend haar vaak gecombineerd met een hippiebandje of hoed. 

Na dit allemaal gezegd te hebben is plezier natuurlijk het belangrijkste om te hebben op een festival. Dus draag waar je je goed in voelt dan straal je dit zeker ook uit!

 

Veel plezier alvast allemaal en till next time!

Geplaatst in Inspiratie door

Janou Meij

Vorig artikel

It's all about VLOGGING

Volgend artikel

It's getting hot..hot..hot..