Kermis in de stad!

Het is weer kermis in de stad!

Nog 2 weken en het is al weer kermis in ons mooie Weert! Dat wordt weer lekker eten, in attracties gaan en misselijk worden ofcourse, doordat we van tevoren zoveel lekkers gegeten hebben. Gezellig over de kermis lopen en mensen kijken, de sfeer is altijd optimaal tijdens de kermis hier in Weert.

Nadat we de Popcorn, snoep, Vlaamse frietekes, suikerspinnen en zuurstokken op hebben gegeten, is er meteen goede bodem gelegd voor het uitgaan. Want eerlijk is eerlijk er wordt ook genoeg alcohol achter over geslagen tijdens de kermis.

Maar hoe kunnen we nu praktisch en stijlvol gekleed gaan tijdens de kermis? Wanneer je over de kermis heen loopt is het namelijk meestal iets kouder dan wanneer je uitgaat. Verder is het natuurlijk belangrijk dat we comfortabele kleding dragen omdat we in de attracties willen maar het moet evengoed een beetje sexy zijn. Dit is vaak een dilemma voor ons dames what to wear? what to wear? Hoe vindt ik nu een set die voor beide gelegenheden geschikt is? Hiervoor heb ik een aantal oplossingen voor jullie bedacht. De sets zijn zo samengesteld zodat je ze zowel op de kermis als tijdens het uitgaan er perfect uitziet! Check it out!

See you soon!

 

 

 

Geplaatst in Style tips door

Janou Meij

Vorig artikel

It's getting hot..hot..hot..

Volgend artikel

KOOPJES TIJD!