KOOPJES TIJD!

koopjes tijd!

Het is weer koopjes tijd! De sale is namelijk weer echt begonnen, dit betekend dat je voor leuke prijsjes de meest mooie items aan de haak kunt slaan.

Het is dus weer de tijd van sale! Dus korting, korting en nog eens korting. Voor vele dames en soms ook heren een fantastische tijd in het modeseizoen.  Het is vaak zelfs spannend voor ons als de sale eenmaal begonnen is. Zou dat leuke topje er nog hangen in mijn maat? Snel naar de winkel voordat hij weg is want nu heb ik hem voor een leuke prijs! Of… zou ik die ene broek die zo fijn zit ook nog in een andere kleur kopen? Nu is die toch niet meer zo duur.

Dit zijn vele gedachtes die rondgaan in ons hoofd als consument. Vaak vinden we het begin van de sale geweldig en ook het einde van de sale. Dit doordat we de items die we in het begin te duur vonden wel in het begin van de sale alsnog kunnen kopen en gewoon nog wat andere leuke artikelen aan het einde van de sale. Dit omdat er aan het einde natuurlijk de grootste kortingen zijn soms tot wel 75%.

Zo ver is het alleen nu nog niet. We zitten nu een beetje in de middenperiode van de sale. Misschien denk je dan dat het ene leuke topje al weg is en vind je andere items nog net iets te duur om al te kopen. Eigenlijk is dat niet altijd zo. Vaak zijn er nog hartstikke leuke items te scoren in het midden van de sale. Dit zijn vaak de items die je in de eerste instantie niet zo snel uit het rek zou pakken maar dit betekend niet dat ze niet heel leuk zijn.

Wanneer er een nieuw modeseizoen begint zijn er namelijk allerlei nieuwe trends waar we met zijn alle aan moeten wennen. Doe ik dit model wel aan, kan ik het combineren, is dit mijn kleur wel? Vaak zijn we na een tijdje wel aan deze items gewend en deze kunnen we dan scoren tijdens de middenperiode van de sale. Je hebt namelijk een kans dat dat ene aparte jurkje waar je toen zo over twijfelde er misschien nog hangt. Nu kun je deze kopen omdat de prijs gewoon net iets leuker is zonder er spijt van te krijgen. Vaak ben je er achteraf zelfs heel blij mee.

Verder nog 3 kleine tips tijdens de sale periode:

Tip 1: Zoek goed, want dan vind je vast nog hele leuke items.

Tip 2: Twijfel niet te lang als je iets leuk vindt, de kans is groot wanneer je te lang wacht dat hij weg is in je maat of zelfs uitverkocht.

Tip3: Probeer eens een item buiten je comfort zone. Nu kun je eens iets nieuws proberen voor een leuke prijs.

 

Till next time and shop until you drop cause it’s SALE!

Geplaatst in Style tips door

Janou Meij

Vorig artikel

Kermis in de stad!

Volgend artikel

Little black dress