Modefabriek spring-summer '16!

Modefabriek spring-summer 2016

De modefabriek is the place to be voor alle nieuwe trends en ins en outs op het gebied van mode! Over een week vindt de modefabriek weer plaats in Amsterdam. Alleen gaat deze blog hier niet over. Juli vorig jaar heeft er namelijk ook een modefabriek plaatsgevonden met alle trends van seizoen spring/summer 2016.

Kortom vorig jaar was dus al bekend welke trends we dit voorjaar te zien gaan krijgen. Ik wil jullie graag een kijkje laten nemen in het modeseizoen spring/ summer , zodat jullie nu al weten welke items er niet mogen missen in jullie kast aankomend seizoen.

Ontwerpers hebben vooral  het strand als inspiratie gebruikt! Stoffen en pasvormen zijn luchtig en zwierig. De kleurpaletten zijn als een ondergaande zon zoals warm geel, licht oranje, zacht roze, lila en blauw.

Er is ook een  trend die terug komt na lang weg te zijn geweest, namelijk de jaren seventies flare pijp. Deze winter zagen we hem al een paar keer voorbij komen, maar in het voorjaar kunnen we niet meer om deze trend heen!

Verder is de bohemien look nog steeds helemaal hot en zie je net zoals vorig jaar veel printjes.  We blijven verder de prachtige nude kleuren ook nog zien in het modebeeld.

Om nog een duidelijker beeld te krijgen over wat er te zien was tijdens deze modefabriek, heb ik hieronder een leuk filmpje geplaatst. Enjoy!

 

Liefs Janou

 

Geplaatst in Trends door

Janou Meij

Vorig artikel

Little black dress

Volgend artikel

Pretty in Pink