Pretty in Pink

 

Wanneer ik aan roze denk , komen er allemaal herinneringen boven water. Het was mijn absolute lievelingskleur toen ik nog klein was en eigenlijk nog steeds wel een beetje!

Vroeger liep ik in niets liever dan roze jurkjes, topjes, broeken en strikjes.. maar nu krijg je meestal wel een hoog Barbiegehalte wanneer je alleen maar roze draagt. Blijkbaar heeft  het grote modehuis Moschino zich wel  laten inspireren door deze vrolijke Barbielook! Tijdens de show zag je de modellen allemaal als een soort van Barbie over de catwalk paraderen.

Roze is dus weer helemaal terug van zuurstok tot baby roze ..alles mag dit voorjaar!  Natuurlijk  willen wij er niet uitzien als een levensechte Barbie dus ik heb de roze waanzin vertaald naar een aantal draagbare sets.  Misschien kunnen we de zogenaamde  uitspraak ‘Wednesday wear pink’ van de film meangirls wel toevoegen in onze vaste routine.

Want zeg nou zelf welk meisje houdt er nou niet van roze. Oke misschien zijn sommige dames  niet altijd even fan van de kleur, maar er zitten vast bij de meeste van jullie ook herinneringen aan vast.

So love pink, be pretty and till next time!

Geplaatst in Trends door

Janou Meij

Vorig artikel

Modefabriek spring-summer '16!

Volgend artikel

Sale has arrived!