Sexy in Leather!

Just be sexy...not ordi!

Het voorjaar komt er weer aan! Lekkere fleurige kleurtjes, zachte pasteltintjes en natuurlijk de luchtige stofjes... Of toch niet?

Leer is hot this summer, dit gaan we dan ook zeker merken door de vele leren/faux leren kleding die in de winkels komen te hangen. Rokken, broeken , jasjes noem het maar op!

Natuurlijk komen er dit voorjaar ook die heerlijke, luchtige en soepele stofjes weer terug. Maar the leather look blijven we zeker zien. You just love it or you hate it...maar ik ben persoonlijk gek op leer of nep leer! Lekker stoer of juist sexy, het geeft gewoon veel mogelijkheden om je look net wat pittiger te maken.

 

 

 

De leren look is natuurlijk erg sexy. Zorg er daarom voor dat je hem goed draagt zodat hij niet ordinair wordt. Draag deze look bijvoorbeeld op de moderne versie van Olivia Newton John in Grease. Een stoer leer broekje, crop top en een kort jasje. Vind je de crop top net iets to much draag de leren broek dan met een chique blouse en een stoer jasje, zodat de stijl stoer - chique gecreëerd wordt. Natuurlijk kan je de leren look ook anders combineren zoals bijvoorbeeld een echte rock chick! Stoere leren rok met een t-shirt bedrukt met print, sneakertje eronder en je bent klaar!

 

Leer blijft dus gewoon hot dit voorjaar letterlijk en figuurlijk zelfs want heel luchtig is het natuurlijk niet. Maar wie mooi wil zijn....

Liefs Janou

Geplaatst in Trends door

Janou

Vorig artikel

Sale has arrived!

Volgend artikel

Sinterklaas kapoentje gooi iets in mijn schoentje!