Bezorgen & Levertijd - Klantenservice

Let op, drukte bij PostNL rond de feestdagen!

Momenteel is er een enorme toename aan pakketten pakketjes bij PostNL. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat de levertijd langer is dan normaal. De overgrote meerderheid van de pakketjes zal binnen 24 uur worden afgeleverd. Mocht dit bij uw pakketjes echter niet lukken dan kan het helaas voorkomen dat het pakket één of zelfs meerdere dagen vertraging oploopt. Zodra dat wij uw pakketje verzenden dan ontvangt u van ons de Track&trace code. Met deze code kunt u het pakketje volgen en zien wanneer dat PostNL het pakketje in ontvangst heeft genomen. Blijft een pakketje langer dan 10 werkdagen bij PostNL steken? Dan kunt altijd even contact met ons opnemen zodat wij de zending nader kunnen onderzoeken. Vóór die tijd zal PostNL helaas geen onderzoek opstarten.

Daarnaast bieden wij ook maten aan die momenteel zijn uitverkocht in onze winkel, maar bij de eerst volgende levering van de leverancier weer binnen zullen komen. Na het selecteren van de maat zal dit boven de bestelknop komen te staan. Normaal gezien hebben deze maten een levertijd van 3-4 werkdagen. Door de drukte kan het echter voorkomen dat items er langer over doen om aangevuld te worden.

Gedurende de piek periode raden wij aan om te kiezen voor verzending naar een PostNL punt. Op die manier kan het pakketje altijd door de bezorger worden afgeleverd en heb jij de vrijheid om het pakketje (binnen 7 dagen) op te halen wanneer het jou uitkomt.

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we keuze uit 2 bezorgkeuzes en 3 ophaal mogelijkheden. Zo hoef je geen dagen meer thuis te wachten op de postbode, wel zo gemakkelijk!

  • Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?
  • Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?
  • Hoe kan ik mijn pakket online volgen?

Uit welke bezorgopties kun je kiezen?

Op de betaalpagina kun je kiezen uit de volgende bezorgopties.

Bezorgoptie:

Bezorging vindt plaats:

Kosten:

Gratis bezorging*

Werkdagen voor 17:00u besteld, volgende dag

Gratis*

Op Afspraak bezorgd*

De volgende werkdag, in het gekozen tijdvak

Gratis*

Uitzonderingen gratis bezorgen en op afspraak bezorgd

* Gratis bezorging geldt alleen bij bestelling vanaf €50,-. Bestellingen lager dan €50,- betaal je €3,95 verzendkosten.

* Geldt niet voor de Waddeneilanden

* Voor Belgische klanten zijn de bezorgkosten vanaf €50,- gratis. Bestellingen onder de €50,- betaal je €4,95 bezorgkosten. 

* Bij sommige producten is de levering langer dan één werkdag. Na het selecteren van de maat verschijnt er een verwachte bezorgdag.

Gratis bezorging

Alle bestellingen boven de €50,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Bestel je fashionartikel op werkdagen voor 17:00u en het wordt morgen geleverd. Precies weten welke dagen je, je bestelling kunt verwachten bekijk dan het onderstaand schema. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel voor 17:00 op:

Eerste bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Heb je de postbode gemist? Dan wordt je pakket afgeleverd bij de buren of komt de pakket bezorger de eerst mogelijke volgende dag. Liever niet laten bezorgen? Kies dan voor de optie ‘ophalen’. Dit kan in de winkel of op een PostNL locatie.

Op afspraak bezorgd

Heb je geen zin om de hele dag thuis te zitten wachten op de postbode? Laat je bestelling op afspraak bezorgen. Dit is bij VT Mode helemaal gratis. Je bepaald heel simpel op de afrekenpagina in welk tijdvak je de bestelling wilt ontvangen. Wij regelen de rest! Wel zo gemakkelijk.

Op welke locaties kun je een bestelling ophalen?

Liever je bestelling ophalen op een tijd die jou het beste uitkomt? Dan kun je voor de optie bestelling ophalen kiezen. Op de betaal pagina kun je ervoor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel of op een PostNL ophaal locatie.

Ophaal opties:

Kosten:

In de “Echte” winkel in Weert

Gratis

Bij één van de ruim 4000 PostNL afhaallocaties

Gratis

Bij een PostNL pakketautomaat

Gratis

Je bestelling ophalen in de winkel

Op de betaal pagina kun je ervoor kiezen de bestelling op te halen in onze winkel. Bestel je buiten onze openingstijden dan wordt je bestelling de eerst volgende dag klaargelegd.

Je bestelling bij een PostNL locatie ophalen

Met ruim 4000 afhaal locaties is er altijd wel eentje bij jouw in de buurt. Op de afrekenpagina kun je kiezen op welke locatie jij je pakket bezorgd wilt hebben zodat je het laten zelf kunt afhalen. Meer informatie over afhaal locaties vind je op de PostNL website.

Je bestelling bij een pakketautomaat ophalen

Niet thuis wachten of afhankelijk zijn van openingstijden van PostNL ophaal locaties? Laat dan je pakket bezorgen bij één van de ruim 200 PostNL pakketautomaten. De pakketautomaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Wel zo gemakkelijk als je op de terugweg van je werk bent bijvoorbeeld. Meer informatie over de afhaallocaties vind je op de PostNL website.

Je pakket online volgen via de Track&Trace code

In de verzend e-mail die je van ons ontvangt nadat het pakket verzonden is staat een Track&Trace code. Met deze code kun je op de PostNL website je pakket volgen. Lukt dit niet of heb je vragen over pakket neem dan contact op met de klantenservice.