Retourneren & Service - Klantenservice

Ben je toch niet tevreden over je product, past het niet of is het stuk? Dat is natuurlijk vervelend, maar daar gaan wij iets aan doen!

Even een aantal zekerheden op een rijtje:

  • Gratis je pakketje retour sturen.
  • 30 Dagen bedenktermijn na ontvangst van je fashion artikel.
  • Besluiten we je fashion artikel om te ruilen, heb je in de meeste gevallen de volgende dag al een nieuw mode item in huis!
  • Krijg je geld terug. Dan storten we dit volledig betaalde bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening*.
  • 6 Maanden garantie op je fashion item. WOW!

* Aanvullende diensten worden niet vergoed. Aanvullende diensten zijn bijvoorbeeld: inpak service, extra mileubewuste bezorging en bezorgopties zoals avondbezorging. Gratis retouren geldt enkel voor bestellingen binnen Nederland.

Gratis je pakketje retour sturen*

Wij vinden het heel normaal dat je een artikel waar je niet tevreden over bent gratis* retour kunt sturen. Hier doen we dan ook niet moeilijk over. Je ontvangt van ons de verzend labels bij je bestelling.

*Gratis retour sturen geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland
Kies je ervoor om het pakket zelf te frankeren via PostNL of een andere vervoerder, dan kunnen wij deze kosten niet vergoeden.

30 Dagen bedenktermijn na ontvangst van je fashion artikel

Ben je toch niet blij met je aankoop? Dan heb je 30 dagen de tijd om je product gratis* terug te sturen. Heb je een retourlabel bij je bestelling ontvangen? Dan hoef je niets te doen als het pakket naar een PostNL punt te brengen. Hiermee wordt het pakket dan ook automatisch aan ons retour gemeld. Je ontvangt binnen 7 werkdagen het volledig betaalde bedrag (Artikelprijs + eventueel betaalde verzendkosten) terug op je rekening.

*gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland

Natuurlijk mag je net als in de winkel je fashion item passen en bekijken. Het is alleen niet de bedoeling dat het mode item dagen gedragen wordt en dan terug gestuurd wordt. Dit kunnen wij dan helaas niet accepteren. Ook moeten de originele kaartjes nog aan het artikel zitten.

6 Maanden garantie op je fashion item

Wow! 6 Maanden lang garantie op je fashion item. Waar vind je dat, bij VT Mode! Helaas kunnen we niet alles retour nemen en moeten we hierin wel een aantal uitzonderingen maken.

De uitzonderingen even voor je op een rijtje:

  • Het artikel ziet er nog deugdelijk uit en is niet helemaal afgedragen
  • Je bent ergens aan blijven hangen of je bent langs iets scherps gelopen
  • Je hebt het artikel verkeerd gewassen of het is te heet gestreken

Ieder artikel is anders en zal daarom ook door VT Mode beoordeeld moeten worden. Het artikel kan natuurlijk gratis retour gestuurd worden. Wij zullen dan je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mochten we meer tijd nodig hebben dan laten we je dit natuurlijk weten.

Voor bepaalde categorieën geldt een afwijkend retour en service beleid. Neem voor bijvoorbeeld ondermode, schoenen en accessoires contact met ons op voor de actuele voorwaarden.

Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar VT Mode E-store B.V. bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).