PME Legend

PME Legend

PME Legend vertelt het verhaal van cargopiloten die 25 jaar geleden vlogen in hun fenomenale vliegmachines. Ze maakten legendarische expedities, waarbij ze moesten kunnen vertrouwen op hun Pall Mall gear. De cowboys van de lucht droegen stoere, functionele en robuuste PME jeans, net als duurzame truien, vesten en andere gear die tegen een stootje moest kunnen.

Ze vlogen het avontuur tegemoet in hun Pall Mall gear en beleefden dag in dag uit de meest uitdagende momenten. Onverschrokken en volledig vertrouwend op de functionele, robuuste en duurzame kwaliteit van PME Legend.

De cargopiloten werkten keihard en verwachtten van hun gear niets minder dan dat. Op die manier werd Pall Mall geboren en dit is waar PME Legend nog altijd voor staat. VTMode is jouw specialist in PME: we zorgen er met de complete collectie voor dat je online inspiratie op kunt doen of in de winkel jouw nieuwe outfit kunt laten adviseren. Kleed je als de onverschrokken cargopiloten die dagelijks op de best mogelijke materialen moesten kunnen vertrouwen, om de avonturen aan te gaan die de jungle voor ze leek te verbergen.

Producten 1-24 van 955

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend

PME Legend is groot geworden met de robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun kleding, accessoires en schoenen. Het zijn de traditionele waarden die centraal staan voor de nieuwe collectie van PME Legend, net als voor de klassiekers van weleer. Het zijn de spijkerbroeken zoals de Skymaster, de Curtis en de Nightflight waarmee het merk naam wist te namen.

Bij VTMode presenteren we je de grootste collectie jeans en spijkerbroeken van het merk, net als de truien, vesten, jassen en accessoires die daarbij horen. Dat betekent dat je over de gehele linie kunt rekenen op de beste kwaliteit, afkomstig uit eersteklas vakmanschap door PME. We zijn jouw online specialist voor PME Legend en zorgen er met de unieke designs voor dat je een stoere mannelijke indruk maakt.

PME Legend online en in de winkel

De jeans en andere kleding van PME Legend koop je eenvoudig online bij ons in de webshop, net als bij ons in de winkel in Weert. We zijn zowel online als offline jouw specialist in PME, met de complete collectie van dit merk. Van de meest iconische en populaire jeans in alle beschikbare maten tot aan de boxershorts en accessoires om je outfit compleet te maken: wij hebben het voor je op voorraad.

Blader door de complete collectie van PME Legend bij ons in de webshop of kom naar onze winkel in Weert. We vertellen je graag meer over de traditie van PME en bijvoorbeeld de belangrijke eigenschappen zoals duurzaamheid, functionaliteit en een stoer design. Wij laten je kennismaken met PME en het verhaal achter de legende, zodat je zelf in de huid kunt kruipen van de onverschrokken piloten die dagelijks opstegen voor een nieuwe missie, waarvan niemand wist wat de gear nu weer te verduren zou krijgen.