Black Friday Weekend 2020 bij VT Mode

Van 27 november (00:00 uur) tot en met 30 november (23:59 uur) is het Black Friday weekend bij VT Mode. Profiteer van 25% korting op alle items in onze shop, waaronder onderstaande populaire merken:

Blokken

Actie Black Friday merkkleding bij VT Mode

Black Friday en Cyber Monday worden steeds populairder in Nederland. Waar Black Friday eerst vooral om de korting op elektronica ging, profiteer je nu ook van hoge kortingen op (merk)kleding. Zo ook op onze VT Mode webshop en in onze winkel in Weert! Je krijgt 25% korting op alle items in onze shop: van sokken en schoenen tot truien en jacks. En dan ook nog eens op alle merken. Zo krijg je korting op kleding van merken zoals ONLY, Timberland, Happy Socks, Scotch and Soda, Superdry, PME Legend, King Louie en New Balance. Slim dus om gedurende dit weekend je nieuwe wintergarderobe bij elkaar te shoppen!

Tips: Black Friday kleding bestellen

Tijdens Black Friday vliegen de kortingen je om de oren. We helpen je met een optimale voorbereiding! Bekijk onze drie handige Black Friday tips hieronder:

  • Heb je al een VT Mode account? Goed om te horen! Nog geen account op onze website? Dan is het slim om er een aan te maken. Met een account is het mogelijk om producten te bewaren, reken je sneller af en kun je altijd je besteloverzicht inzien.
  • Maak alvast een selectie van je favoriete items op onze website en plaats ze in je shopping bag. Zo hoef je tijdens het drukke Black Friday weekend niet in de shop te gaan zoeken, maar staan je favoriete items al klaar om te bestellen.
  • Zorg dat je er op tijd bij bent! De kortingen bij VT Mode starten vrijdagnacht 27-11 al om 00:00 uur. Voordat je het weet zijn de beste aanbiedingen uitverkocht en zijn jouw favorieten niet meer leverbaar.

Voorwaarden Black Friday

  • Black Friday kleding weekend bij VT Mode start vrijdagnacht 27 november om 00:00 uur en loopt tot en met maandag 30 november 23:59 uur.
  • 25% korting op alle items in onze online shop en in onze winkel in Weert.
  • Online bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd.
  • VT Mode service die je van ons gewend bent: gratis verzending boven 50 euro, gratis ruilen en retourneren binnen 14 dagen.