Denham

Denham

Denham is een Nederlands merk uit Amsterdam. Iconische jeans van het merk zijn bijvoorbeeld de Bolt, Razor en York voor mannen, naast de Monroe, Spray en Sharp voor vrouwen. Je herkent het merk natuurlijk aan het schaar-logo, waardoor de kleermakers maar liefst 691 stikbewegingen maken. En aan de hoge kwaliteit van de gebruikte stoffen en andere materialen.

Bovendien heeft Denham altijd een scherp oog voor detail, iets dat ook leidt tot steeds meer duurzaamheid. Het bedrijf maakt zich hard voor meer duurzame kledingproductie, iets dat de komende collecties waarschijnlijk alleen maar meer aandacht zal krijgen.

Producten 1-24 van 42

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Jeans voor heren en dames

De meeste kensen kennen de Denham heren kleding van de jeans voor dames en voor heren. We zijn jouw Denham webshop en winkel in Weert. Uiteraard heb je de keuze uit de bekende jeans-modellen. Dus ga je voor een van de iconische spijkerbroeken of ben je juist op zoek naar iets anders? Je bestelt jouw Denham online, of komt daarvoor naar onze winkel. Daar staan medewerkers voor je klaar die je graag helpen jouw maat te vinden. Of die samen met jou een mooie outfit samenstellen natuurlijk, precies in de kleuren en stoffen die je mooi vindt.

We zijn jouw webshop en winkel voor Denham the Jeanmaker. En net als bij het merk zelf zit het ook bij ons ‘in de details’. Dat betekent dat we de maat die je nodig hebt waarschijnlijk voor je op voorraad hebben. En dat we in de winkel meteen rekening houden met de juiste schoenen, een riem en andere accessoires om het plaatje compleet te maken.

Dus ga je voor een paar jeans met het bekende schaar-logo? Of zoek je naast de iconische modellen naar een mooie broek die je makkelijk kunt combineren? Met de heren kleding van Denham maak je een uitstekende keuze. Net als met de dameskleding trouwens, die we natuurlijk ook in onze collectie hebben.

Kleding met oog voor detail

Het oog voor detail heeft Denham ver gebracht. Het merk voor herenkleding verkoopt over heel de wereld, in meer dan 20 verschillende landen. Voor de kleding wordt samengewerkt met kleermakers in Italië en Japan. Die gebruiken de mooiste stoffen en materialen, iets dat je terugziet in de vaak trendy, stoere of juist heel elegante ontwerpen en dessins.

Je hebt de keuze uit een brede collectie, waarbij de kwaliteit altijd bovenaan staat. Bovendien kun je rekenen op steeds meer duurzame eigenschappen van de kleding. Het maakt Denham tot een van onze mooiste merken, zowel voor de herenkleding als voor de dameskleding waar je naar op zoek bent.

Denham heren kleding

Wil je Denham heren kleding kopen? Bestel het eenvoudig online, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag. En kom je liever naar de winkel in Weert? Daar staan onze medewerkers voor je klaar. We kijken met je mee en zoeken de juiste maat erbij. Of we laten je de kleding juist op je gemak passen, afhankelijk van hoe jij graag wilt winkelen.

En zoek je naar meer dan de Denham kleding voor heren en dames alleen? Uiteraard heb je de keuze uit een veel breder assortiment. Dus ben je op zoek naar een nieuwe jeans of juist iets voordeligs in de sale? Wij zorgen ervoor dat je het bij ons kunt vinden, zowel online als in de winkel.