Noize Heren Truien & Vesten

Een Noize trui: voor een actieve en levendige stijl. Belangrijke kernwaarden van het merk, net als een eigentijds karakter en een uitgesproken ontwerp. Het zijn elementen die op een mooie manier samenkomen bij Noize uit Amsterdam, waar de modetrends een belangrijke rol spelen. Voor een trui of een vest dat laat zien wie je bent. En er tegelijkertijd voor zorgt dat je het tijdens de koude wintermaanden lekker warm kunt houden.

Op die manier is een vest of een trui van Noize om meerdere redenen een uitstekende keuze. Online verkrijgbaar bij ons in de webshop, net als in de winkel in Weert. Laat je daar adviseren door een van onze enthousiaste medewerkers. Of shop meteen online, waar we de vesten en truien ook in jouw maat op voorraad hebben. En waar we de verzending naar jouw adres meteen in orde maken.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Modieus en eigentijds

Met een Noize trui of een vest kies je heel modieus en tegelijkertijd eigentijds. Twee belangrijke eigenschappen van het merk uit Amsterdam. Voor een beetje Neerlands trots, net als met de andere items uit de collectie. Heel betaalbaar, waardoor je jezelf een actieve en levendige stijl kunt aanmeten. Zonder dat dit aan de andere kant veel hoeft te kosten.

Uiteraard heb je bij Noize de keuze uit meer dan alleen de truien en vesten. Bekijk bijvoorbeeld ook de warme jassen uit de collectie. Of doe inspiratie op met de rest van het merk, zodat je de eigen stijl goed kunt ontdekken. Levendig en actief, terwijl je toch heel modieus en eigentijds kiest.

Trui van Noize kopen

De truien en vesten van Noize zijn uitgesproken, net als de rest van de collectie van het merk. Met kleding van uitstekende kwaliteit, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Vanuit de webshop of bij ons in de winkel: we bieden je graag de keuze. Kom naar de winkel en pas de items die je aanspreken. Of bestel online een Noize vest of trui. Die je thuis op je gemak kunt passen, dankzij gratis ruilen en retourneren.