Elvine

Elvine kleding is functioneel, zit heerlijk comfortabel en is perfect voor op de sidewalks in plaats van op de catwalks. Dus zoek je een lekker warme winterjas of ben je benieuwd naar de nieuwe collectie in de winkel? Wij helpen je inspiratie op te doen voor een geweldige nieuwe outfit, zonder daar overdreven veel aandacht mee te trekken.

We zijn jouw Elvine webshop en ontvangen je graag in de winkel in Weert. Dus zoek je advies bij de verschillende materialen of heb je moeite om jouw maat te vinden? Geen probleem, daar helpen we je graag bij. Of bestel meteen online, dan gaan we er snel voor je mee aan de slag.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Zweeds design uit Estland

Elvine werd opgericht in Estland, door de Zweedse straatartiest Daniel Mand. Het zijn die roots die nog steeds terug te zien zijn in de diverse ontwerpen, in de materialen en in de algehele stijl. Het merk trekt nergens te veel aandacht, maar is ondertussen heel functioneel en daardoor goed geschikt voor iedere dag.

Je kunt rekenen op het beste, dat je zowel bij ons in de winkel als online in de webshop kunt bestellen. We gaan er snel voor je mee aan de slag. Dus zoek je Elvine kleding of specifiek een winterjas of zomerjas in zwart, donkerblauw of in groen? Het zijn die modellen waar je bij dit merk voor terecht kunt.

Elvine jassen en kleding

We laten je graag de Elvine jassen en andere kleding zien. Dus bekijk ons assortiment voor dames en voor heren. Je maakt daarmee altijd een goede keuze. Voor een jas die je warm houdt in de winter. Of die er in de zomermaanden juist voor zorgt dat je de jas lekker luchtig kunt dragen.

Bestel jouw kleding van Elvine online of kom naar onze winkel in Weert. We hebben jouw maat in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad.