Heren Petten & Caps

Petten voor heren van jouw favoriete merken. Die je online kunt kopen of bij ons in de winkel in Weert kunt komen uitproberen. Zoek je al langer naar een heren pet of wil je graag inspiratie opdoen met de nieuwe collecties? Wij maken het je graag gemakkelijk. Je kunt een pet kopen voor heren: zowel online als bij ons in de winkel.

Mooie petten voor mannen. Goed van kwaliteit en van jouw favoriete merken, waarmee je kiest voor de trendy ontwerpen van dit moment. Een hippe mannen pet, goed geschikt voor op het strand, op het terras en zelfs voor in de club. Caps en petten in alle kleuren en als ideale aanvulling op de rest van de mooie outfit die je draagt.

Producten 1-24 van 45

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Cap en pet voor mannen

Een cap of een pet voor mannen kopen? Bekijk de mooie modellen van bijvoorbeeld Goorin Bros, die je bij ons gewoon in Nederland kunt kopen. Of doe inspiratie op met de mannen petten van Superdry. Twee mooie merken die weten hoe je een cap voor heren draagt, waarmee je zorgt voor een geslaagde outfit.

En ben je naast de petten voor heren benieuwd naar de andere accessoires bij ons uit de collectie? Bekijk dan bijvoorbeeld de riemen van Petrol of de sjaals en mutsen van No Excess. Zo kies je altijd voor hoge kwaliteit van de materialen en mooie modellen in de nieuwe collecties.

Heren pet kopen

Een heren pet kopen en daarvoor op zoek naar een breed assortiment? Bekijk onze collectie online of kom naar onze winkel in Weert. Waar we ook de tassen en de andere accessoires voor je hebben staan. En bestel je liever online? Dankzij gratis ruilen en retourneren heb je al je aankopen eerst een tijdje op zicht.