Petrol

Petrol

Een Petrol Industries riem kopen? Een prachtige keuze voor hoogwaardig leer, al heeft het merk natuurlijk veel meer te bieden dan een geslaagd materiaal. Je kiest namelijk voor een stoere lifestyle, vanuit een voorliefde voor motoren en auto’s. Op een vintage-bike met karakter of een stoere chopper, om daar dag in dag uit van te genieten.

Volledig motor-centric en daarmee de ideale keuze voor mannen die weten wat ze willen. Op zoek naar vrijheid en het geluid van ronkende motoren. Om het asfalt onder zich te laten smelten, met een riem van het mooiste leer.

De Petrol Industries riem koop je eenvoudig online, direct bij ons vanuit de webshop. Voor een Legend riem of een ander model, altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Direct bij ons vanuit de eigen voorraad, net als wanneer je winkelt in de winkel in Weert. Wij maken het je gemakkelijk om de Legend by Petrol te bestellen, zodat je die snel in huis hebt en combineert met de rest van je outfit.

Producten 1-24 van 106

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Leren riem: een stoere keuze

De Petrol leren riem is een stoere keuze, voor mannen op zoek naar maximale vrijheid. Zonder enige concessie, door er op de motor of in een snelle auto op uit te trekken. Vanuit liefde voor de MotoGP en de Formule 1 of de stoere bikers die zelf sleutelen aan de belangrijkste onderdelen van hun motorfiets of klassieke auto. Ruig en puur, als twee belangrijke eigenschappen die gelden voor iedere Petrol leren riem bij ons uit de uitgebreide collectie. Ga op zoek naar een mooie leren riem die voldoet aan je wensen, zodat je die online of bij ons in de winkel kunt kopen.

Passie voor motoren en auto’s

Heb jij een passie voor motoren en auto’s? Dan is dit een merk naar je hart. Uitstekend te combineren met denim en vintage-wear, zodat je daarmee een uitgesproken keuze maakt om te laten zien wie je bent. Straightforward voor mannen en voor jongens, terwijl je ondertussen toch kiest voor een heel uitgesproken karakter. Op die manier is een riem van Petrol een geweldige keuze, waarmee je ervoor zorgt dat je jouw broeken op de mooist mogelijke manier kunt dragen.

Petrol Industries riem kopen

Een Petrol Industries riem kopen? Bestel meteen online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. En kom je liever langs in de winkel in Weert? Daar hebben we de Petrol riemen voor je liggen, zodat je die meteen kunt uitproberen. Voor een Legend by Petrol riem, waarmee je de ideale keuze maakt voor een ruig en puur materiaal die je de maximale vrijheid biedt.