PME Legend accessoires

Accessoires van Pall Mall

De accessoires van Pall Mall brengen je terug naar de tijd waarin de legendes van de lucht hun vluchten maakten. Denk terug aan de propliners die nog altijd ver weg de wildernis invliegen en daar zomaar 80 jaar terug de tijd in duiken. De mannen gebruikten de beste PME accessoires voor hun werkzame leven, waarin ze moesten kunnen vertrouwen op de best beschikbare gear.

De PME Legend accessoires ademen die wens tot de hoogste mogelijke kwaliteit, gecombineerd met het stoere karakter van de echte helden die hun sporen achterlieten in de geschiedenisboeken. Ze trotseerden de grootste uitdagingen in de lucht en op de grond. Zorg er met de accessoires van Pall Mall dat je overal op bent voorbereid, om je door niets te laten afschrikken.

PME Legend online shop en winkel

VTMode is jouw specialist in PME Legend, zowel de accessoires als de iconische jeans en andere producten uit de uitgebreide collectie. Wij presenteren je zowel online als in de winkel in Weert het volledige assortiment en zijn daarmee je ideale PME online shop en fysieke winkel.