Heren Gilets

Stijlvolle gilets voor heren. Ontdek de mooie nieuwe collecties van A-merken. Online of bij ons in de winkel, zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt. Goed geschikt om casual te dragen en daarnaast goed te combineren met een meer stijlvolle outfit. We maken het je op die manier graag gemakkelijk om goed voor de dag te komen, waardoor het aan je kleding in ieder geval niet zal liggen.

Bekijk de heren gilets en de mooie keuzes voor mannen van bijvoorbeeld Vanguard en PME Legend. Twee van de topmerken, waarmee je automatisch een goede keuze maakt. Net als met de gilets van Cast Iron en de fijne pasvormen waar No Excess om bekend staat.

Doe inspiratie op met de nieuwe collecties van bijvoorbeeld Scotch & Soda, G-Star RAW en Kultivate. Een mooie keuze voor een mannen gilet, dat je zowel casual als zakelijk kunt dragen.

Van casual tot meer chic

Een gilet voor heren kopen? Draag ‘m heel casual in combinatie met een mooi shirt of meer chic op een overhemd. Je kunt er op die manier verschillende kanten mee op, net als wanneer je kiest voor de mooie colberts bij ons uit de collectie. En doe online inspiratie op met ons complete assortiment. Online verkrijgbaar, net als in de winkel in Weert. We maken het je op die manier graag gemakkelijk om eens van de mooie modellen te bestellen.

Heren gilet kopen

Een heren gilet kopen? Bekijk de mooie casual modellen en gilets voor mannen die je meer stijlvol kunt dragen. Online te bestellen en met gratis ruilen en retourneren, om de kleding op je gemak thuis te kunnen passen. Bestel meteen, dan gaan we er voor je mee aan de slag en heb je jouw gilet zo snel mogelijk in huis.