Vanguard

Vanguard is er voor de vrijbuiters. Onafhankelijke en stoere avonturiers die de grootste waarde hechten aan hun volledige vrijheid. Een onstuitbare drang naar het onbekende. Ze hebben geen bestemming, ze zijn hun bestemming. Vanguard kleding is er voor op de klassieke bike, met het comfort van moderne materialen.

Bestel Vanguard online bij VTMode. Dankzij de complete collectie stel je eenvoudig een stoere nieuwe outfit samen. Stap op je bike en rijd het onbekende tegemoet. De materialen ogen stoer en zijn ondertussen uiterst verfijnd. Het is de ideale basis voor een nomadische leefstijl, waar het merk sterk op is geïnspireerd. Van rijke rust tot casual, altijd uitgevoerd met stoere biker-accenten in de Vanguard kleding.

Producten 1-24 van 123

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Spark check waistcoat salute
  Vanguard - Spark check waistcoat salute
  Vanaf € 109,95
 2. Blazer pincheck salute
  Vanguard - Blazer pincheck salute
  Vanaf € 199,95
 3. Long sleeve shirt pique printed sodalite blue
  Vanguard - Long sleeve shirt pique printed sodalite blue
  Normale prijs € 79,95 Vanaf € 55,97
 4. Short sleeve polo pique stretch bright white
  Vanguard - Short sleeve polo pique stretch bright white
  Normale prijs € 79,95 Vanaf € 55,97
 5. Zip jacket cotton salute
  Vanguard - Zip jacket cotton salute
  Vanaf € 139,95
 6. V7 rider new blue electric nbe
  Vanguard - V7 rider new blue electric nbe
  Vanaf € 119,95
 7. V85 scrambler left hand blue lhb
  Vanguard - V85 scrambler left hand blue lhb
  Vanaf € 129,95
 8. Vanguard V8 RACER DARK USED BLUE DUB
  Vanguard - V8 racer dark used blue denim
  Vanaf € 119,95
 9. Short sleeve shirt print on cotton blueprint
  Vanguard - Short sleeve shirt print on cotton blueprint
  Normale prijs € 89,95 Vanaf € 62,97

Producten 1-24 van 123

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Complete collectie van Vanguard online

Je bestelt bij VTMode eenvoudig online je Vanguard kleding. We zorgen er met het complete assortiment voor dat je bijvoorbeeld de keuze hebt uit de stoere biker-jeans en andere broeken uit de collectie. Bekijk daarnaast de jassen en de polo’s, waarmee we ervoor zorgen dat je jezelf volledig in het nieuw kunt steken.

Vanguard staat voor veel meer dan alleen een kledingmerk, het is een complete lifestyle waarmee je uitstraalt wie je bent en waar je voor staat. De inspiratie komt vanuit de nomadische levensstijl, waarbij je zelf bepaalt wat je doet en waar je naartoe gaat. Een beetje ongepolijst en met het vizier open, op naar het onbekende. Dat betekent dat je steeds verrassende concepten zal ontdekken, waarbij vrijheid en onafhankelijkheid altijd centraal staan. Die elementen zorgen er binnen de Vanguard kleding voor dat het leven zelf één grote lange reis wordt. Vol vrijheid en avontuur, zodat jij de route uit kunt stippelen die je zal bewandelen.

Vanguard kleding kopen

De Vanguard kleding koop je eenvoudig online bij VTMode, net als bij ons in de winkel in Weert. We zorgen er met de complete collectie van dit merk voor vrijbuiters voor dat je op je gemak inspiratie op kunt komen doen of je een complete nieuwe outfit kunt komen samenstellen. Met de vrijheid en onafhankelijkheid die het merk zo typeert.

Kom naar de winkel in Weert of bekijk de kleding van Vanguard online. We maken het je gemakkelijk dit merk te ontdekken en de nomadische leefstijl na te leven. Laat je inspireren door de mooie materialen voor de verschillende soorten mooie kleding. Altijd op basis van hoge kwaliteit, zowel casual en ontspannen als trendy dankzij de vrijgevochten stijl. Goed van kwaliteit, zodat het op de bike of elders zonder problemen tegen een stootje kan.