Vanguard jassen

Vanguard leren jas

De Vanguard heren jassen kun je eenvoudig online bestellen. Kom daarnaast naar Weert, waar we er in de winkel graag voor zorgen dat je inspiratie op kunt doen. Van een mooie Vanguard leren jas tot een van de andere jassen voor de verschillende seizoenen. Net als de Vanguard shirts gericht op de ware vrijbuiter die wil ontdekken. Ontdek de complete collectie en zorg er daarmee voor dat je als een echte man voor de dag kunt komen.

Vrijheid en onafhankelijkheid staan altijd centraal, in de soms wat ongepolijste en verrassende ontwerpen van het merk. Rijd het onbekende tegemoet, zonder dat je op voorhand weet waar je uiteindelijk uit zal komen. Dankzij de mooie materialen, details en contrasten kun je met de Vanguard jassen altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vanguard jas kopen

Bestel online een van de Vanguard jassen bij ons uit de collectie of kom naar de winkel. Ontdek daar de mooie leren jassen, net als de winterjassen en zomerjassen van Vanguard. Mooie jassen voor heren, uitgevoerd in luxe materialen. Ga je voor een stoere biker jas of het fijne comfort en de rijke rust van een soft cruiser? We zorgen er met de Vanguard jassen voor dat je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Gratis ruilen en retourneren voor alle online bestellingen en snel in huis: kies zelf je bezorgmoment.