PME Legend jassen

38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina

Pall Mall jas

De Pall Mall jas combineert de functionaliteit van hoogwaardige materialen met robuuste duurzaamheid en een stoer ontwerp voor cargopiloten en stoere mannen die niet terugdeinzen voor uitdagende avonturen.

Ontdek het bijzondere karakter van de PME Legend jas en kiest voor een patroon dat al jaren onveranderd is gebleken. Kies voor het verhaal achter de legende en kleed je als de piloten van de propliners waarvan de korte films nog altijd indruk maken op de mannen die normaal gesproken nergens meer van opkijken.

PME Legend online kopen

Je kunt de PME Legend jassen online kopen, net als bij ons in de winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je daar bovendien graag de jassen te combineren met bijvoorbeeld een nieuw PME Legend shirt of een van de andere mooie producten uit de uitgebreide collectie. We zijn jouw specialist in PME Legend en Pall Mall.

Doe online inspiratie op voor een mooie nieuwe PME Legend jas of kom naar onze winkel waar we je graag de complete collectie Pall Mall kleding laten zien: van jassen tot shirts en van schoenen of accessoires tot de iconische jeans.