PME Legend Heren Schoenen

PME Legend schoenen zijn geïnspireerd op het oorspronkelijke ontwerp van de cargo pants van de piloten, nog van de dag dat de eerste vliegtuigen werden gebouwd. Dat betekent dat de schoenen van PME het unieke stoere design en bijzondere karakter van weleer combineren met de functionele en duurzame eigenschappen van moderne materialen.

De PME schoenen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, om altijd en in iedere situatie volledig te kunnen vertrouwen op je gear. VTMode is jouw specialist in PME Legend, je vindt bij ons de complete collectie schoenen en de rest van het uitgebreide assortiment. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de PME schoenen sale of ga als eerste op zoek naar de nieuwe PME Legend schoenen voor heren.

Filteren

Producten 1-24 van 30

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME schoenen voor heren

De PME schoenen voor heren combineren robuuste eigenschappen en een stoer karakter met handige functionele extra’s. Qua design kan niemand het winnen van een klassieker, waardoor PME het patroon en de propeller door de jaren heen in ere heeft gehouden. Dat betekent een stoer paar PME Legend schoenen, zowel in de sale met mooie aanbiedingen als in de nieuwe collectie voor het komende seizoen.

We zorgen er als PME Legend online shop dat je bij VTMode eenvoudig door de nieuwe collectie herenschoenen van PME en aanbieding bladert, terwijl we je in de winkel graag helpen de juiste maat te vinden. Op die manier zijn we jouw specialist in PME Legend, zowel voor de schoenen als voor de rest van de uitgebreide collectie.

Pall Mall online shop en winkel

We zijn jouw PME online shop en nodigen je graag uit in onze winkel in Weert. Daar zorgen we er als PME Legend shop voor dat je de keuze hebt uit de complete collectie. Bekijk de nieuwe schoenen van PME voor heren en combineer die met jeans of andere complete outfits: wij staan zowel online als in de winkel in Weert voor je klaar.