Lois

Lois

Lois werd in 1962 opgericht in Spanje. Het merk heeft heel duidelijk Spaanse roots. Het temperament straalt eruit, bijvoorbeeld in de iconische en sexy jeans voor op de dansvloer.

Inmiddels is het merk verhuisd naar Amsterdam. Vanuit de denim-hoofdstad van de wereld levert het in allerlei landen. En zowel aan onze webshop als aan de winkel in Weert. Dus ben je op zoek naar de nieuwe collectie met Lois kleding? Bestel het online of kom naar de winkel, waar onze medewerkers graag voor je klaar staan.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Iconische jeans voor de dansvloer

Bekend is Lois geworden met de iconische jeans. De fits uit de jaren ’70 en ’80 doen het enorm goed bij een grote groep vrouwen. Voel je sexy en krijg zin om te gaan dansen, in een broek die je bovendien iedere dag heel comfortabel kunt dragen.

Het is het unieke Spaanse temperament dat de jeans van Lois zo’n fijn karakter mee geeft. Je zorgt voor de ideale basic van een stralende outfit, bijvoorbeeld als je kiest voor de Melrose, Cella, River of Raval.

Bovendien heb je naast de jeans de keuze uit allerlei andere mooie broeken en items. We laten je online en bij ons in de winkel graag de complete collectie zien. Daarin voel jij je vrouwelijk en sexy, zowel dankzij de fit van de kleding als met de mooie gebruikte materialen daarvoor.

Nieuwe collectie en sale

Je kunt de Lois jeans en andere items eenvoudig online bestellen, net als bij ons in de winkel. We zijn jouw Lois webshop en een winkel in Weert. Dus blader op je gemak online de collectie door en doe inspiratie op. Of kom naar onze winkel, waar we je graag helpen jouw maat te vinden. En waar we er samen voor zorgen dat je een leuke nieuwe outfit kunt samenstellen. We nemen de tijd voor je. Of we gaan snel met je bestelling aan de slag natuurlijk, als je die online bij ons doet.

En ben je wél op zoek naar het Spaanse temperament, maar wil je daarvoor niet te veel betalen? Geen zorgen, in de Lois sale zijn altijd aanbiedingen beschikbaar. Je profiteert van aantrekkelijke kortingen en acties. Natuurlijk kun je rekenen op de sexy fits en iconische jeans, maar dan zonder de hoge prijs die je daarvan misschien kent.

Lois jeans en kleding

We zijn jouw winkel en online adres voor Lois jeans en andere kleding. Dus zoek je naar een mooi nieuw item? Ervaar het Spaanse temperament. Bijvoorbeeld met de spijkerbroeken met de fits uit de jaren ’70 en ’80. Ze zijn prachtig om te zien en zitten heerlijk. Het is de ideale combinatie, die je vindt bij dit Spaanse merk dat inmiddels in Nederland gevestigd is.