LTB

LTB

Stoere LTB jeans voor dames. Online en bij ons in de winkel. Wij zijn jouw specialist in de kleding van dit Turkse merk. Goed van kwaliteit en met een fijne pasvorm, dus ready-to-wear. We zijn jouw adres voor LTB jeans in Nederland. Direct vanuit de webshop en online, of bij ons in de winkel in Weert. Waar je de kleding op je gemak kunt komen passen. Of waar onze medewerkers je helpen een leuke outfit samen te stellen.

En liever online winkelen? We hebben de LTB jeans en andere kleding gewoon zelf voor je op voorraad. Om de verzending meteen in orde te kunnen maken, zodat je snel een nieuwe outfit kunt dragen. De ideale keuze voor jouw kleding van LTB, altijd op basis van goede kwaliteit en een zo scherp mogelijke prijs.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Turkse denim met fijne pasvorm

Op zoek naar Turkse denim met een fijne pasvorm? Met een LTB jeans en de andere kleding kies je voor het beste van twee werelden. Ready-to-wear en op basis van de trends van dit moment. Voor een stoere keuze voor jonge vrouwen. Kleding voor dames die weten wat ze willen en die dat graag willen laten zien met de kleding die ze dragen.

Je hebt bij LTB de keuze uit een brede collectie. Zowel online in de webshop als bij ons in de winkel helpen we je graag inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld met de shirts en tops, net als met de jurken uit onze eigen voorraad. En zoek je bijvoorbeeld naar een van de mooie blouses of gaat het je specifiek om de jeans? Wij zorgen ervoor dat je die online en in de winkel kunt kopen. Of dat je kunt profiteren van de sale, zodat je een scherpe prijs betaalt.

LTB kleding: online en in de winkel

Je vindt de LTB kleding en jeans zowel online als in de winkel. Uit eigen voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken of je de kleding op je gemak kunt komen passen. Onze medewerkers staan voor je klaar om een leuke nieuwe outfit samen te stellen. Terwijl je online de kans hebt om eenvoudig inspiratie op te doen met nieuwe items.

Wil je nieuwe kleding of een jeans van LTB in Nederland kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk vanuit de webshop. Online bestellen en snel verzonden. Zodat jij de kleding op je gemak thuis kunt passen. Met gratis ruilen en retourneren, om daar geen extra kosten voor te hoeven maken. Een prettig idee, zodat jij de mooie items van LTB kunt shoppen op de manier waarop jij dat het liefst doet.