Sisterspoint

Sisterspoint

Nieuwe Sisters Point kleding kopen volgens de laatste trends? Wij zorgen er met de webshop en in de winkel voor dat je eenvoudig de nieuwste mode shopt. Bij ons in de online shop en als een van de populaire Sisters Point verkooppunten in Weert. Wij presenteren je de complete Collection van het merk, zodat je daarmee inspiratie op kunt doen of je een paar leuke nieuwe items aan kunt schaffen.

We combineren het aanbod in de winkel in Weert met ons uitgebreide webshop. Om jouw Sisters Point kleding in de online shop te kopen of die meteen even te komen passen. En dat liever thuis doen, op je gemak? Dankzij gratis ruilen en retourneren hoef je daar geen extra kosten voor te maken, ook niet als het toch niet meteen past of niet zo staat als je had verwacht.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Trends van de catwalk snel in de collectie

Het merk Sisterspoint zorgt ervoor dat je de trends van de catwalk zo snel mogelijk terugziet in de collectie. Op die manier weet het Deense merk als sinds 1994 te onderscheiden en is er een grote schare fans ontstaan. Jonge meiden en vrouwen die houden van de uitgesproken stijl en bijzondere ontwerpen. Om op te vallen met een mooie outfit, of voor leuke items die je bij andere merken niet zo snel zal vinden.

Blader door de mooie items bij ons in de Sisterpoint webshop of kom naar de winkel. Op die manier helpen we je graag inspiratie op te doen met de leuke items. Bekijk bijvoorbeeld de shirts en tops, net als de mooie jurken van het merk. Die een heel uitgesproken stijl laten zien, waarmee je kiest voor trends die net van de catwalk afkomstig zijn. Zo snel mogelijk in de eigen collectie, waarmee het merk voorloopt op veel anderen. En zoek je bijvoorbeeld naar een mooie blouse of een goedkoop item in de sale? Wij zorgen er in de webshop en in de winkel voor dat je de keuze hebt uit de complete Sisterspoint Collection.

Sisters Point webshop

We maken het je op die manier graag gemakkelijk om de Sisterspoint kleding te kopen. Op de manier die het best bij je past, door online te winkelen of juist naar onze locatie in Weert te komen. Een van de verkooppunten van het merk, net als buiten Nederland in bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden en tot aan de Faröer Eilanden. Het geeft goed aan hoe het merk z’n vleugels uit heeft weten te slaan, om zoveel mogelijk jonge meiden en jonge vrouwen te kunnen bereiken.

Mooie kleding van Sisterspoint kopen? Gebruik de online shop of kom naar de winkel. En bestel je online? Dankzij gratis ruilen en retourneren kun je alles op je gemak thuis passen. Wij zorgen oor een mooie collectie, om inspiratie op te doen of meteen het item te bestellen waar je al veel langer naar op zoek bent.