King Louie Dames Blouses

Een leuke King Louie blouse kopen? Heel kleurrijk en met mooie prints, waar je het merk direct aan kunt herkennen. Geïnspireerd op vintage en heel duidelijk afkomstig uit het hart van Amsterdam. Vanuit de Jordaan, door twee bevlogen en modebewuste ondernemers die sinds 1981 bouwen aan een duurzaam karakter. Met een blouse van King Louie ben je automatisch het stralende middelpunt.

Mooie en opvallende kleuren, gecombineerd met een fijne pasvorm voor leuke items op basis van de trends van dit moment. Een merk waarbij het klopt, zodat je op een stralende manier naar buiten kunt en mooi voor de dag kunt komen.

Filteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Carina blouse cameo fit green
  King Louie - Carina blouse cameo fit green
  Vanaf € 84,94
 2. Blouse sashay truffle red
  King Louie - Blouse sashay truffle red
  Vanaf € 79,95
 3. Winona blouse nifty rum brown
  King Louie - Winona blouse nifty rum brown
  Vanaf € 89,95
 4. Carina blouse ecovero light black
  King Louie - Carina blouse ecovero light black
  Vanaf € 69,95
 5. Carina blouse clubbin blue
  King Louie - Carina blouse clubbin blue
  Vanaf € 84,95
 6. Carina blouse chambray blue denim
  King Louie - Carina blouse chambray blue denim
  Vanaf € 109,95
 7. Maisie blouse the fuzz kale green
  King Louie - Maisie blouse the fuzz kale green
  Vanaf € 79,95
 8. Maisie blouse swag black
  King Louie - Maisie blouse swag black
  Vanaf € 79,95
 9. Patty blouse rubell black
  King Louie - Patty blouse rubell black
  Vanaf € 79,95

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vintage mode uit de Jordaan

De vintage mode van King Louie heeft z’n roots in de Jordaan en in de rest van het hart van Amsterdam. Voor opgewekte items, zoals de mooie blouses die je online en bij ons in de winkel in Weert vindt. Voor een zomerse outfit, net als items die je kunt dragen op de dagen dat het buiten wat minder warm is.

Bekijk naast de blouses van King Louie ook de jurken en andere items, waarmee we je graag helpen om inspiratie op te doen. Voor een compleet nieuwe outfit of een paar leuke nieuwe items. Ontdek het merk online en shop meteen, of kom daarvoor naar onze winkel. Onze medewerkers helpen je daar graag jouw maat te vinden of een outfit samen te stellen.

Blouse van King Louie kopen

Een blouse van King Louie kopen? De mooie items vind je zowel online als in de winkel. Om inspiratie op te doen of een King Louie blouse aan je collectie toe te voegen. Met kleurrijke prints en natuurlijk een fijne pasvorm. Geïnspireerd op vintage en afkomstig uit Amsterdam, waarmee je automatisch kiest voor de trends van dit moment. Een trendy keuze met een duurzaam karakter, voor het beste van beide werelden.