Scotch & Soda Dames Blouses

Prachtige Scotch & Soda blouses, waarmee je kiest voor een bijzondere combinatie van materialen. Met inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld, voor een ontwerp vanuit het hoofdkantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam. Met de blouse van Maison Scotch kies je voor het damesmerk van Scotch and Soda, zodat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

De Scotch and Soda blouse voor dames is een mooie keuze in allerlei opzichten. Duurzaam en op basis van hoge kwaliteit. Met mooie ontwerpen, dankzij het gebruik van een mooie mix van stoffen en patronen. Op die manier is de Scotch and Soda dames blouse zowel bij ons in de winkel als online altijd een uitstekende keuze.

Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Mix van stoffen en patronen

Je kiest met een Scotch & Soda blouse altijd voor een mooie mix van stoffen en patronen. Die op een mooie manier samenkomen in de hedendaagse ontwerpen. Een keuze voor ultieme kwaliteit, zodat je de blouses zelfs dagelijks zonder problemen zou kunnen dragen. Ware kunstwerken op zich, zoals een mooi vintage schilderij dat je aan de wand zou hangen.

Op die manier weet het merk zich goed te onderscheiden, zoals Maison scotch dat ook altijd heeft gedaan. En bekijk naast de blouses van Scotch and Soda bijvoorbeeld ook de broeken uit de collectie. Zowel online als bij ons in de winkel in Weert verkrijgbaar. Zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt.

Blouse van Scotch & Soda kopen

Wil je een blouse van Scotch and Soda kopen of zoek je naar een van de andere items? Doe online inspiratie op met onze uitgebreide collectie. Of kom naar de winkel, waar we graag voor je klaar staan om je te helpen. Voor een mooie keuze met een Maison Scotch blouse en andere items. Netjes op elkaar afgestemd en natuurlijk in jouw maat, waar we je graag bij helpen.