Gipsy Dames Leren Jassen

Een mooie leren jas voor dames kopen? Dat kan met de mooie kleding van Gipsy. Een leren jasje of een stoer bikerjack, daarvoor ben je bij dit merk aan het juiste adres. Dat je koopt bij ons in de winkel of eenvoudig online. Gewoon in de webshop, waar we er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag gaan. Dat betekent dat je kunt winkelen op de manier die jij prettig vindt, zodat je snel een mooie Gipsy leren jas voor dames in huis hebt.

Bekijk de collectie met mooie leren jassen en stoere bikerjacks. Een mooie en stoere keuze voor dames, altijd gebaseerd op de hoogst mogelijke kwaliteit. In een aantal exclusieve ontwerpen, waarin de kleuren ervoor zorgen dat de jassen heel tijdloos zijn en toch modieus ogen.

Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

40 jaar ervaring met leder

Bij Gipsy hebben ze meer dan 40 jaar ervaring met leder, waardoor ze het materiaal van binnen en van buiten kennen. En dat zie je terug in iedere leren jas voor dames, net als in de bikerjacks waarmee je zorgt voor een meer stoer karakter. De beste materialen en een fijne pasvorm, binnen de diverse ontwerpen die er beschikbaar zijn.

En naast de leren jasjes voor dames ook benieuwd naar de rest van de collectie? Bekijk dan ook de stoere leren jassen voor heren of blader door het geheel van Gipsy. Op die manier krijg je een goed beeld van wat er beschikbaar is, altijd gebaseerd op hoge kwaliteit en een maximale duurzaamheid van het leer.

Leren jas voor dames kopen

Een mooie leren jas voor dames kopen? Dat kan met de mooie producten van Gipsy. Bij ons uit de collectie, zowel online als bij ons in de winkel. We zorgen er daarmee voor dat je een exclusieve keuze maakt. Op basis van bijzondere details en de mooie kleuren die het merk gebruikt.

Winkel eenvoudig online of bij ons in de winkel. Waar onze medewerkers graag voor je klaarstaan. Om een leuke outfit samen te stellen of om je te adviseren over de ideale maat van het leren jasje van Gipsy. Zo maak je altijd een goede keuze, waar je meerdere seizoenen veel plezier van zal hebben.