Scotch & Soda Dames Jassen

Een Scotch & Soda jas: pure klasse en stijl in een ontwerp met inspiratie van over heel de wereld. Het is een mooie Scotch and Soda jas voor dames, vanuit een eigen lijn met een eigen karakter. Op basis van dezelfde hoge kwaliteit van de materialen zoals het merk voor mannen, waarmee je kiest voor het beste van twee werelden. Voor een winterjas, een zomerjas of een parka, waarmee je ook in de Nederlandse regen zonder enige terughoudendheid gewoon naar buiten kunt.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel en online, waar je de keuze hebt uit alle Maison Scotch jassen uit de collectie. Voor een mooi exemplaar voor dames, waarmee je op een heel trendy en stijlvolle wijze voor de dag kunt komen. Met inspiratie van over heel de wereld, altijd ontworpen aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld

De ontwerpers van Scotch & Soda halen hun inspiratie vanuit plekken over heel de wereld. En voegen dat samen tot bijzondere ontwerpen, gewoon in hartje Amsterdam. Voor een mooie nieuwe jas of een parka, net als een warme winterjas die zorgt voor een geweldige verschijning.

Ontdek de mooie ontwerpen van Scotch & Soda om het merk beter te leren kennen, voorheen ook bekend als Maison Scotch. En zoek je naast een jas bijvoorbeeld een paar shorts van goede kwaliteit? Ook daarvoor ben je bij ons online en in de winkel aan het juiste adres.

Scotch and Soda jas voor dames

Met een Scotch & Soda jas voor dames kies je voor kwaliteit met het unieke ontwerp karakter van dit damesmerk. Je kende het merk al onder het Maison Scotch label. Het beste van twee werelden, dat op een mooie manier samenkomt. In de winkel in Weert en online, altijd vanuit onze eigen voorraad.