Yaya Dames Jassen

Een Yaya jas: de ideale warme keuze in de winter en een fijne pasvorm in de zomer. Gemaakt van mooie materialen en met een tijdloos ontwerp, waardoor de jas gemakkelijk meerdere seizoenen meegaat. Ontwerpen waar het merk zelf liever niet te veel over vertelt, om de designs van de winterjassen en zomerjassen zoveel mogelijk voor zichzelf te laten spreken.

Een jas van Yaya koop je eenvoudig online bij ons in de webshop of gewoon bij ons in de winkel in Weert. Met een beetje hulp van onze medewerkers om jouw maat te vinden of een leuke outfit samen te stellen. Of door online inspiratie op te doen, door op je gemak door de verschillende zomerjassen en winterjassen te bladeren.

Filteren

Reizen, handelen en creëren

Een Yaya winterjas of een zomerjas op het oog? Het merk doet inspiratie op door te reizen, door mooie materialen te verzamelen en daar mooie items uit te creëren. Een unieke werkwijze, die ervoor zorgt dat het merk sinds 1992 ontzettend veel vrouwen heeft weten aan te spreken. Zoek je naar een zomerjas of een winterjas van Yaya? Die koop je online of bij ons in de winkel, afhankelijk van wat jij het meest prettig vindt.

En gaat het je vooral om de aanbiedingen voor een jas van Yaya en de aantrekkelijk kortingen? Bekijk dan ook de sale van het merk, zodat je de toch al betaalbare modellen nog goedkoper kunt bestellen. En doe inspiratie op met de rest van Yaya, zodat je het merk steeds beter kunt leren kennen.

Jas van Yaya kopen

Een jas van Yaya kopen? Bestel meteen online en profiteer van gratis ruilen en retourneren. Of kom naar onze winkel, waar onze medewerkers graag voor je klaar staan. Met mooie modellen winterjassen en zomerjassen, die we bovendien netjes voor je op voorraad hebben. Zodat je meteen een mooie nieuwe jas kunt dragen, waarmee je warm blijft in de winter of in de zomer zorgt voor een leuk ontwerp.